Válasz: Vendégségben Ilonánál
Sziasztok!
Mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál
Sziasztok!
Mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!

Ilona!
Gyönyörű karácsonyi képpel köszöntöttél itt is bennünket. ![]()
Remélem, hogy Nektek is nagyon szépen telnek az ünnepnapok! Mára is pihenős, szép napot kívánok a fiadékkal együtt! 
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!

Sziasztok!
Reggelre hoztam kocsonyát, biztosan jól fog esni. Az enyém így sikerült.
Ilona!
BUÉK! 
Nagyon szép tiszta a kocsonyátok! Jó étvágyat kívánok hozzá! 
Szia Icus,
volt mit visszaolvasnom, néznem az oldaladon - gratulálok az összetartó családhoz, az ügyes és szép unokákhoz, a gyönyörű tortáidhoz!
Szeretettel ölellek!
Sziasztok!
Katika! Köszönöm szépen, kedves vagy! Én is hasonlókat mondhatok a családodról és a két gyönyörű szorgalmas unokákról! Továbbra is jó egészséget kívánok, boldogságot és még soká gyönyörködhessünk bennük! Én is szeretettel ölellek!
Margitka! Reggel nagyon jól esett a finom hideg kocsonya!
Ezeket készítettem, mivel csak ketten voltunk este nem sok fogyott belőle, pakoltam a gyerekeknek belőle. Édes süti maradt karácsonytól, így azt most nem sütöttem, volt itthon gesztenye ha valaki édeset szeretett volna, és még a töltöttkáposztából is maradt!
Ilona!
Egészségedre a finom kocsonyát! ... Na és a többi finomság is igazán guszta! 
Jaj de guszta az a kocsonya,azt mondtam nem főzök többet a télen,mert múltkor is alig fogyott el,én ettem egyedül!
Torta keresztelőre
Hozzávalók: 4 x 5 tojásból piskótalapokat sütünk, 2 fehér piskótalapot, kettő csokis piskótalapot.
Krém hozzávalói: 9 dl tej, 3 cs. csokipuding, 9 ek. kristálycukor, 20 dkg 52 %-os étcsoki, 6 ek. Holland kakaó, 25 dkg porcukor, 50 dkg Ráma margarin, 4 dl Hulala
A tejből, csokipudingból és a kristálycukorból pépet főzünk. Az étcsokit gőz fölött felolvasztjuk és a kihűlt pudingos krémhez csurgatjuk. A Rámát a porcukorral habosra kavarjük és a két krémet összekeverjük.
Ezzel a krémmel megtöltjük a piskótát, kicsi krémmel kívülről is behúzzuk.
A torta tetejét fondanttal húzzuk be, melyet fondant virágokkal díszítünk.
A torta oldalát Hulala tejszínnel díszítjük.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál