Válasz: Vendégségben Ilonánál
A szülinap végét egy szívecskés lampionnal zártuk.
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál
A szülinap végét egy szívecskés lampionnal zártuk.
Egy szelet a tortából
Ez is csokikrémmel töltött torta
Mickey egér szülinapi torta
Hozzávalók: 2 x 6 tojásból készült piskóta
Csokikrém: 6 dl tej, 2 csomag csokipuding, 6 evőkanál kristálycukor, 10 dkg 52 %-os étcsoki, 35 dkg ráma, 20 dkg porcukor, 3 dl Hulala tejszín, marcipán
A tejből, pudingból, cukorból krémet főzünk. Az étcsokit gőz fölött megolvasztjuk majd belecsurgatjuk a megfőzött krémbe, és addig keverjük még ki nem hűl. A kihűlt krémbe tesszük a rámát és a porcukrot, majd tovább keverjük. Ezzel a krémmel megtöltjük a tortalapokat. A torta tetejét marcipánnal vonjuk be, majd Hulala tejszínnel díszítjük.
A kis ünnepelt
A torta megszelve
Ilona.
Köszi a képeket,nagyon aranyosak az unokák,szép ünnepben volt részetek.
Vagány biciklit kapott az unokád.
Szia Ilona itt is!
De jó sok képet hoztál, aranyosak vagytok! Öröm nézegetni! Nagyon jól sikerült mindegyik torta! Igazán hangulatos környezetben ünnepeltetek! Leventének ragyognak a kis szemei az örömtől, a torta mellett és a bicaj is szuper! .... Ibolya is tüneményes, már tesztelte is a tortát!
Néztem a 18-as hozzászólásba nem sikerült berakni a képet... Talán áthelyezted máshova? ... mert nekem sem jelenik meg, amikor kimásoltam a címét?
Szia Margitka!
Én látom a 18 -as hozzászólásomban a képet. Te hoztad elő?..vagy mi történt? Lehet hogy tegnap már nagyon fáradt voltam és elnéztem valamit! A másik csokitortához is akartam írni hogyan készült, de azt is elfelejtettem, lemaradt majd pótolom.
Ilona!
Sajnos most sem látom a 18-asban a képet.... Te is csak azért látod, mert a saját gépedről töltődik be...
Biztos, hogy ... 00001956.jpg a kép címének a vége?
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál