Válasz: Mi újság Ancsánál?
Köszönöm szépen Margitka!
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Köszönöm szépen Margitka!
A pisztrangot megmostam csak,mivel tisztítva vettem,besóztam,hagytam kicsit állni, míg elkészítettem a füstölt paprikás, kukoricalisztes, és lisztes keveréket, ebbe forgattam,majd oliva olajjal kikent sütőpapíros tepsibe tettem,a belsejébe egy egy fél fej fokhagymát és egy egy cikk sós citromot tettem,lecsorgattam egy kis olajjal és megszórtam rozmaringgal. Mire megsült a hal,megpuhult a fokhagyma is benne,és a citrom is,ezekkel ízesítettük.Fennséges volt.
Hú ez valóban nagyon finom lehetett!
A citrom és a fokhagyma együtt nagyon jól harmonizál a hallal!
Én és a férjem is nagyon nagyon szereti a pisztrángot! ... Igaz, hogy mi itthon még nem csináltunk, de már több helyen ettünk.
Narancsos kavart süti
3 narancsot és egy meyer citromot meghámozunk ,pépesítjük ,hozzáadunk 4 tojást, 20 deka cukrot, egy deci olajat,jól összekeverjük mixerrel,egy teáskanál mézes sütemény fűszerkeverék,egy sütőpor, egy teáskanál szódabikarbóna is kerül bele,majd 20-25 deka liszt,attól függ mennyire volt leve a gyümölcsöknek.Olyan legyen,mint a hígabb nokedli.
Négy formában sütöttem, mert meg akartam tölteni, de ha őzgerincben sütjük, akkor elég a tetejére egy kis citrommáz,vagy porcukor.
Viszont nagyon jól harmonizál egy jó kis citromos mascarpone krémmel is,vagy sütőtök krémmel.
Most én csokoládás krémet tettem bele.
Ancsa!
Nagyon jól néz ki a tortád! Igazán szépen kidíszítetted! Finom lehet a csokoládés krémmel.
Ancsa!
Most felraktam a konyhádba a pisztrámng sütését is. Jó ha ott is megtalálható.
Aztán a süteményekhez az 5-ös oldalra a narancsos kavart tortát is:
Jaj de köszönöm szépen,mikor keresek valamit mindig ott szoktam én is recepteknél ,ott van minden receptem összegyűjtve.
Ancsa+
Jöttem kukkolni a kalácsodat! Igazán guszta lett! Jó, hogy felvágva is hoztál fotót róla! Nagyon finom lehet!
Ezt látni a belsején is!
Ancsa!
Akkor itt is vagyok! ... Igazán kreatív vagy! Ezt már sokszor bebizonyítottad!
Nagyon mutatós lett a pite!.. Jaj és milyen finom is lehet!
Várom a szeletet!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?