Téma: Margaréta oldala
Itt nézhetjük Margaréta alkotásait, és olvashatjuk a beszámolóit.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Margaréta oldala
Itt nézhetjük Margaréta alkotásait, és olvashatjuk a beszámolóit.
Koszonom szepen Margit.
Egy nehany kepet teszek fel Muffendorfrol,Kati a kapunal fenykepezi a cimet ha veletlenul eltevednenk tudjanak segiteni az emberek szerencsere nem kellett hasznaljuk 

ebben a hazban lakik a hazigazda

Nagyon örülök ennek a topiknak,Margareta annyi fele jár a világban és olyan kreativ sok mindent köt,meg horgol és főz süt,legalább itt láthatjuk egy helyen!
Margaréta!
Látom, hogy este már birtokba is vetted a topikodat! Én is nagyon örülök neki!
Köszi a képeket! Igazán hangulatos lehet ez a kisváros. Érdekes díszítések vannak az épületeken. Nagyon egyedi, ilyent én még máshol nem is láttam! ![]()
Margaréta!
Én is örülök hogy Margitka nyitott egy topikot számodra, ez nagyon jó ötlet volt. Már gyönyörű képeket hoztál nekünk köszönöm. Nagyon szép ez a kis város,rendezett, hangulatos itt lehet pihenni. Ez Németországban van?
Nagyon tetszenek a kézimunkáid, gyönyörű horgolások, jó ötletek.
Szia Margit!az epuleteken ez nem egyedi diszites igy vannak epitve
Margaréta!
megerkezet az ajandekunk az adventi asztal disz,,szerencsenk volt a szomszedunk Szigeten volt es 9-en indult vissza autoval igy a csomagot o hozta el.Látom, hogy este már birtokba is vetted a topikodat! Én is nagyon örülök neki!
![]()
Köszi a képeket! Igazán hangulatos lehet ez a kisváros. Érdekes díszítések vannak az épületeken. Nagyon egyedi, ilyent én még máshol nem is láttam!
Szia Margit!az epuleteken ez nem egyedi diszites igy vannak epitve
margit2 írta:Margaréta!
megerkezet az ajandekunk az adventi asztal disz,,szerencsenk volt a szomszedunk Szigeten volt es 9-en indult vissza autoval igy a csomagot o hozta el
a padlas szobaban aludtunkLátom, hogy este már birtokba is vetted a topikodat! Én is nagyon örülök neki!
![]()
Köszi a képeket! Igazán hangulatos lehet ez a kisváros. Érdekes díszítések vannak az épületeken. Nagyon egyedi, ilyent én még máshol nem is láttam!
Kuldjek kepet a szakacsrol Gabika nagyon szeret fozni sutott libat es hozza kaposztatt igy meg nem ettem eddig.
Lilakaposzta,vanilias cukor 2-3 tasak,fahej egy keshegynyi,szegfuszeg 3-4 drb.feherborral felonteni.2-3 evk.barnacukrot/cukrot/karamellizalni es fozni,nekem nagyon izlet megcsinaltam nem volt szegfuszegem az kimaradt.Most tudtam meg hogy Debrecenben csinalt szakacs kepzest es Szigeten 3 evig egy vendeglott vezetett

Meg annyit akarok irni Katinak van a Facebookon oldala beirom a linket,aki akarja megnezheti a kertrendezeseit es a viragrendezeseket Garden's Decorațiuni https://www.facebook.com/gardens.decoratiuni.5
ez volt Loredananak adva most vettem eszre Kati dec.7-en tette fel az idovonalra
margareta5161 írta:Szia Margit!az epuleteken ez nem egyedi diszites igy vannak epitve
margit2 írta:Margaréta!
megerkezet az ajandekunk az adventi asztal disz,,szerencsenk volt a szomszedunk Szigeten volt es 9-en indult vissza autoval igy a csomagot o hozta el
a padlas szobaban aludtunkLátom, hogy este már birtokba is vetted a topikodat! Én is nagyon örülök neki!
![]()
Margareta ne kattints mindig a válaszra,mert akkor az egész bejegyzést ismétli,igy nehéz eligazodni rajta,egyszerűen csak irj és küldd el!
Margaréta!
Látom, hogy fellelkesültél, hogy sikerülnek berakni a képeket. ![]()
De igaza van Ancsának, ha írni akarsz, akkor nem kell rákattintani a "Válasz"-ra, mert a sok ismétléstől eltévedünk.
... Mi is csak írunk egymásnak, már nem vagyunk sokan. 
Margaréta.
Köszi a sok szép fényképet.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Margaréta oldala