Téma: Margaréta oldala
Itt nézhetjük Margaréta alkotásait, és olvashatjuk a beszámolóit.
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Margaréta oldala
Itt nézhetjük Margaréta alkotásait, és olvashatjuk a beszámolóit.
Koszonom szepen Margit.
Egy nehany kepet teszek fel Muffendorfrol,Kati a kapunal fenykepezi a cimet ha veletlenul eltevednenk tudjanak segiteni az emberek szerencsere nem kellett hasznaljuk
ebben a hazban lakik a hazigazda
Nagyon örülök ennek a topiknak,Margareta annyi fele jár a világban és olyan kreativ sok mindent köt,meg horgol és főz süt,legalább itt láthatjuk egy helyen!
Margaréta!
Látom, hogy este már birtokba is vetted a topikodat! Én is nagyon örülök neki!
Köszi a képeket! Igazán hangulatos lehet ez a kisváros. Érdekes díszítések vannak az épületeken. Nagyon egyedi, ilyent én még máshol nem is láttam!
Margaréta!
Én is örülök hogy Margitka nyitott egy topikot számodra, ez nagyon jó ötlet volt. Már gyönyörű képeket hoztál nekünk köszönöm. Nagyon szép ez a kis város,rendezett, hangulatos itt lehet pihenni. Ez Németországban van?
Nagyon tetszenek a kézimunkáid, gyönyörű horgolások, jó ötletek.
Szia Margit!az epuleteken ez nem egyedi diszites igy vannak epitve
Margaréta!
megerkezet az ajandekunk az adventi asztal disz,,szerencsenk volt a szomszedunk Szigeten volt es 9-en indult vissza autoval igy a csomagot o hozta el.Látom, hogy este már birtokba is vetted a topikodat! Én is nagyon örülök neki!
Köszi a képeket! Igazán hangulatos lehet ez a kisváros. Érdekes díszítések vannak az épületeken. Nagyon egyedi, ilyent én még máshol nem is láttam!
Szia Margit!az epuleteken ez nem egyedi diszites igy vannak epitve
margit2 írta:Margaréta!
megerkezet az ajandekunk az adventi asztal disz,,szerencsenk volt a szomszedunk Szigeten volt es 9-en indult vissza autoval igy a csomagot o hozta el
a padlas szobaban aludtunkLátom, hogy este már birtokba is vetted a topikodat! Én is nagyon örülök neki!
Kuldjek kepet a szakacsrol Gabika nagyon szeret fozni sutott libat es hozza kaposztatt igy meg nem ettem eddig.
Lilakaposzta,vanilias cukor 2-3 tasak,fahej egy keshegynyi,szegfuszeg 3-4 drb.feherborral felonteni.2-3 evk.barnacukrot/cukrot/karamellizalni es fozni,nekem nagyon izlet megcsinaltam nem volt szegfuszegem az kimaradt.Most tudtam meg hogy Debrecenben csinalt szakacs kepzest es Szigeten 3 evig egy vendeglott vezetett
Meg annyit akarok irni Katinak van a Facebookon oldala beirom a linket,aki akarja megnezheti a kertrendezeseit es a viragrendezeseket Garden's Decorațiuni https://www.facebook.com/gardens.decoratiuni.5
ez volt Loredananak adva most vettem eszre Kati dec.7-en tette fel az idovonalra
margareta5161 írta:Szia Margit!az epuleteken ez nem egyedi diszites igy vannak epitve
margit2 írta:Margaréta!
megerkezet az ajandekunk az adventi asztal disz,,szerencsenk volt a szomszedunk Szigeten volt es 9-en indult vissza autoval igy a csomagot o hozta el
a padlas szobaban aludtunkLátom, hogy este már birtokba is vetted a topikodat! Én is nagyon örülök neki!
Margareta ne kattints mindig a válaszra,mert akkor az egész bejegyzést ismétli,igy nehéz eligazodni rajta,egyszerűen csak irj és küldd el!
Margaréta!
Látom, hogy fellelkesültél, hogy sikerülnek berakni a képeket.
De igaza van Ancsának, ha írni akarsz, akkor nem kell rákattintani a "Válasz"-ra, mert a sok ismétléstől eltévedünk. ... Mi is csak írunk egymásnak, már nem vagyunk sokan.
Margaréta.
Köszi a sok szép fényképet.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Margaréta oldala