Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Sajnos csak most tudtam ideülni a gép mellé. Nagyon mozugalomas hétvégén vagyunk túl. Pénteken elromlott a kocsink, be kellett vitetni a szalonba. A lopásgátló riasztó leblokkolt, a férjem megpróbálta bemérni, de végül el kellett vitetni a szalonba. Már szombatra meg is csinálták, de nem tudtunk érte menni, mert eslüvőre voltunk hivatalosak. Délelőtt 10 órára kellett menni, mert 11 óakor esküdtek. éjszaka 2 órára értünk haza. Jó hosszú nap vpoélt reggeltől. Nagyon jó lakodalom volt, sokat táncoltunk, másnap meg jó fáradt voltam,. Egy kis húslevest főztem, mellé meg a lakodalomból nagyon sokat pakoltak káposztát, meg többféle húsokat, így másodikat nem is főztem.
A torta csokis volt, így sikerült megcsinálni.
Mindenkinek nagyon tetszett, aminek örültem.
Ma bementünk délelőtt a kocsiélrt, délután takarítottam. 6 órakor a szomszéd hozott barackot, a férjem ki is magozta és lekvárt csináltam belőle. lett 6 üveggel, meg egy kis kompótos tányérral. Nagyon finomra sikerült. 8 órakor fejeztem be.
Egy pár képet már felrakok a kirádnulásról is. Holnap még Miskolc, szerdán meg jön a másik mamától Levente, pénteken este meg indulunk Horvátba a családdal, egy hétig leszünk. Oda is kell készülnöm, kezdhetek pakolni megint.
Mindenkinek nagyon jó pihenést kívánok!.