Válasz: Társalgás
Margitka!
Videót hogy tudok betenni?
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Margitka!
Videót hogy tudok betenni?
Klári!
Most én voltam figyelmetlen már majdnem feladtam de végül csak sikerült.
Ügyesek a fiatalok hagyni kell őket had kísérletezzenek a főzéssel.Enikő meg azért még óvatosan ficánkoljon,még jó hogy van segítsége a jövőhéten,rád máshol lesz szükség.Közel vagytok egymáshoz?
Szia Klári!
Láttam, hogy már Te is megnézted a kedvenceket! 
Tehát ma lazíthattál?... Jót nevettem a rántott húson... de a lényeg, hogy nekiállt főzni a vejed! Enikő akkor nem hagyja el magát, de azért szerintem is még nem nagyon kéne vagánykodnia!... Van rendesen teje? 
Ildikóék 1 km -re vannak. Nem igazán nagy távolság. Én is mondom Enikőnek, hogy jó lenne ha nem ficánkolna még annyira. De nagyon szépen gyógyul a sebe. Ma elmentek a papához, aki a kórházban volt. Jót nevettem , mert a Mama aki immár dédi, fogta a Nórit sokáig. A papa meg megkérdezte tőle, nem fáradt -e még el. A mama meg rávágta, hogy nem. Gondolom a papa is szerette volna fogni kicsit, de azért a végén csak megkapta ő is egy picit. Enikőnek meg jó volt kicsit kimozdulni. Fantasztikus, egy ilyen fiatal szervezet milyen gyorsan fel tud épülni. Még kapja a véralvadás gátló inekciót. Eddig én adtam be, de most már Laci azt is bevállalta.
Lia!
Ha fent van a YouTube-n, akkor a linkjét be tudod tenni...
Valahol fent van már az interneten a videó? 
Margitka!
Igen fent van YouTube-n.Ugyan úgy kell betenni mint a képet?
Igen, csak az img helyett url kell... A lényeg, hogy legyen ott a cím, én tudom akkor javítani! 
Margitka!
Köszönöm sikerült,először a gyakorlóba tettem.Olyan jó volt megnézni Leviék régi fellépését is újra.
Gyorsan nőnek a gyerekek.
Lia!
Igen, én is megnéztem ott szintén!... Tényleg nagyon sokat nőttek a gyerekek! ![]()
Látom nem csak én gyönyörködtem Leviben.
Apa elaludt, így lekapcsoltam a villanyt, de így meg alig látok írni. Elköszönök. Holnap jelentkezem megint! Jó éjt nektek!
Elköszönök én is jól eltöltöttem az időt.
Jó pihenést kívánok.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás