szervusztok!
Nagyon,de nagyon rossz és nehéz napom volt...reggel munkába menet ,az egyik ház kapujában ,a járdán három kiscicát találtam...egy gyerek jött arra,ő mondta hogy egy nő tette ki őket az előbb...egy autóból...
Nem is tudtam gondolkodni mert mászkáltak összevissza és féltem kimennek az útra és elüti őket valami...felkapkodtam ölbe és úgy mentem a munkába...ott megkértem a nénit,hadd tegyem őket a garázsba mig ott vagyok...a kutya nem dijazta...ugatta őket,az bablakon keresztül...de behúzódtak egy sarokba és aludtak végig...hazafele egy cipősdobozban hoztam őket..végig a városon,ne tudjátok meg,idő közben felhivtam orvosi rendelőt,menhelyet...ismerősöket...senki nem segit..a menhelyek dugig..szóval elhatároztam hogy többet én sem segitek senkinek,mindig ráirattam az adómat a menhelyekre,meg adományt is mindig hagyok az eledeles boltban,segitettem ahol tudtam,de nekem Prücsivel sem segitettek,és most sem...hazavittem őket a szüleimhez kértem segitsenek hadd maradjanak ott mig találok nekik gazdát,még nagyon kicsik ilyen piciket senki nem visz haza...anyu teljesen kiakadt,hisztériázott,sirt,szaladgált összevissza hogy neki nem kell,ott ne hagyjam,nem,nem nem..nem értette meg hogy nem akarom végleg otthagyni csak kell egy megoldás mig kitalálok valamit...haza nem lehet hozni a két másik macska mellé őket...még elkapnak valamit bolhát,vagy rühöt,férget mit tudom én...a piciknek minden bajuk van...Végül Atti húzott ki a pácból,nem győzök elég hálás lenni neki...eljött értük és elvitte dobozostól az anyjához ..bezárta egy nyári konyhába,egyelőre nehogy eltűnjenek,én pedig hazafele vettem konzervet és tápot nekik meg a piacon tejet...ahogy jöttem haza ott is ajánlottam mindenkinek,de bárhogy tetszettek nem kellettek senkinek...
Most egyelőre biztonságban vannak,szépen esznek maguktól már,játszanak ,verekednek ,aranyosak és alszanak sokat...hátha sikerül jó helyre odaadni őket...ott nem hagyhattam..ez biztos..