szervusztok!
Megjöttem!
Nahát nem esett még ma a z eső,inkább a nap próbálkozik,igy kiszaladtam a piacra...Attól féltem jó drága lesz minden,a jégeső miatt,de nem ,nagyon szép áru volt be is teszek a konyhámba pár képet amiket vettem.Egyedül az eperrel nem vagyok kibékülve,hiába szép,de olyan savanyú,hogy még cukorral is nehezen eszem...azt hiszem be is fejeztem az idén az eperszezont...Kivárom a hólyagos cseresznyét azt imádom.
Ja és emlékeztek meséltem hogy jártam pár hete a fűszernövény palántákkal,hogy nem vettem meg az ára miatt?Na most ugyanannál az asztalnál egy kis fiatal hölgy árult,megint ki volt irva 1.50,rá is kérdeztem megint hogy ennyi?Igen,hat féle bazsalikomot vettem,és normálisan kiszámolta...mondtam én hogy az az öregasszony a maga zsebére játszott...ez ugyanaz az asztal és ugyanazok a ládák voltak...Csak az eladó volt egy fiatal hölgy...Hazaérve be is ültettem egy nagyobb cserépbe mindet,ezzel a fotóval köszöntem be..
Vettem új borsót,nagyon jó árban másfél kilót,azt kibontogattam,és zacskóban beraktam a hűtőbe,ma még nem főzök,csak majd holnap,egy csomag új zöldséget is vettem hozzá,zöldpetrezselymet,finom friss paprikát,paradicsomot,szép zöldhagymát és retket is kaptam.Nem is volt kedvem a főtt ételhez,egy hideg salátát dobtam össze,és jó húsos szalonnát vágtam mellé..
Persze voltam benn szüleimnél is,de csak a piac után,mert apuval nem tudtam vásárolni,nagyon lassan cammogni utána a sok pakkal,nem leányálom,és csak segitek akkor neki is a csomagot vinni,de igy meg én nem tudok vásárolni,most pl,4 szatyorral jöttem haza...