Válasz: Társalgás
Margitka!
Süssed meg,meg fogjátok szeretni,lehet persze más pudinggal is,kókuszossal akartam,de már pont nem volt nekem itthon,igy lett csokis..Részvétem a rokon miatt,sok a temetés mostanában Nálatok... ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Margitka!
Süssed meg,meg fogjátok szeretni,lehet persze más pudinggal is,kókuszossal akartam,de már pont nem volt nekem itthon,igy lett csokis..Részvétem a rokon miatt,sok a temetés mostanában Nálatok... ![]()
Sziasztok újra! 
Ma nem dolgoztam annyit, mint az elmúlt napokban, és tegnap, mégis elfáradtam... De remélem, hogy most már lassan csak lazább napok lesznek egy kicsivel...
Lia!
Azt el is hiszem, hogy Ti is elfáradtatok, mert a vizsgálatok miatti várakozások is nagyon fárasztóak, és még vásárolni is tl tudtatok menni...Remélem, hogy jó eredmény lesz! Akkor most már csak pihenés legyen! 
Köszi, csak a temetésre kellett menni, utána mi haza is jöttünk, mert távoli rokon, aki meghalt, de nagyon szimpatikus ember volt...
Tehát a kutyusaitok unatkoznak... és meg is mutatják a nyomaikat! ![]()
Hú de sok és gyönyörű epretek lesz! De örülnek majd a gyerekek! ... Elsőnek Zsombor! 
Ancsa!
Köszi Neked is. 
Ezt a sütit meg biztos megcsinálom, tetszik nagyon a szelet, amit beraktál! A receptet meg már fel is tettem Hozzád, hogy könnyen megtaláljam! ![]()
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok,jó reggelt!
Jól elaludtam,de most olyan jó volt,hogy nem zavartak a macskák hajnalban,ők is szépen aludtak.Sajnos az idő ma is vacaknak látszik,felhős,most még,hacsak fel nem szakadozik...eső nem volt éjjel úgy látom.
Most iszogatom a kávém,még nem tudom mit csinálok ma...holnap már tudom! ![]()
Lia!
Sajnálom,hogy a munkád kárba veszett a kutyák miatt,bizony erre számitani lehet ott ahol kutya van,hogy unalmukban rosszalkodnak...még a macskáim is,hát akkor a kutyák...de hát végül is nem szabad rájuk haragudni.Nagyon szépek az eprek,nem is tudtam, hogy cserépben is igy megteremnek...
Margitka!
szomorú esemény egy temetés mindenképpen,hát még ha kedves ember távozott,őszinte részvétem.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Most ittuk meg mi is a férjemmel, ma egyszerre!

Mi viszont megint alig-alig tudtunk csak aludni... Már műkönnyeket is cseppentünk a szemembe, főleg a bal szemhéjam duzzad be naponta... Ezt már a múltkor ajánlotta a doktornő, amikor voltam gyógyszereket felíratni... Talán egy kicsit segít a fáradt szemnek... bár reggel még nem érzem, de jó megelőzni... így már túl is vagyok 1 cseppen...
Na majd ebéd után lepihenünk egy picit ma is...
Azt hiszem, hogy a reggeli után átlépünk a Tescoba, tegnap láttam, hogy szép karfiol van... jó lett volna venni. Ha ma is szépet látok, akkor veszek, és abból főzök levest. Másodiknak pedig krumplis tészta lesz, amihez szedünk majd a kertben friss salátát. ![]()
Éjjel és hajnalban is hallottam, hogy esett az eső... most is alaposan be van borulva. Már lassan füvet eklene újra nyírni, mert nagyon nő a fű! Hideg nincsen, 15 fokot látok a hőmérőn.
Na kitaláltad már, hogy mivel töltöd a napodat? 
Margitka!
Egy időben én is használtam műkönnyet,jó sokáig...nem lehet hogy nem iszol elég vizet?Az is okoz szemszárazságot és az alvásnak is rosszat tesz
Ancsa!
Lehet, hogy igazad van... Mert én általában megittam naponta 2-3 liter vizet is... Mostanában talán egy kicsit ez kevesebb.... Na majd jobban odafigyelek! 
Akkor igyunk! 
Margitka!
Én vettem magamnak Litorsal pezsgőtablettát,mert az ásványi sókat és elektroliteket tartalmaz és jobban hidratál mint a sima viz,pótol sok fontos anyagot,egy ideje iszom,és a torkom sem szárad már...
Ancsa!
Ha úgy érzed, hogy használ neked, akkor biztos jó!... Én ezt nem ismerem... Na és Te mióta használod? Mennyi ideje? 
Igen,nagyon jó,úgy érzem használ,tavaly vétettem apuval ,mert ő már mondtam azt hiszem többször is,hogy nem iszik vizet egyáltalán csak azokat a vacak üditőket,de azt literszámra...és tavaly odajutott,hogy dehidratálódott a nyáron,hiába itta a sok üditőt,mindig mondom neki,a viz épül be a szövetekbe,a H2O,attól lesz vére az embernek,nem sűrűsödik be,átmossa a szervezetet a veséket,a vizelet tisztul vele,termelődik a könny stb...hát hiába koptattam a szám és a végén megint majdnem ráfázott,a patikában lehet kapni,és megivott vagy két ilyen adagot,és helyrejött tőle...de sajnos azóta megint nem issza a vizet,én pedig mindenképp ki akartam próbálni mivel azon a ponton ahol felmart volt a torkom,mindig úgy érzem mikor nyelek mintha smirgli lenne és száraz lenne...hát mióta iszom ,a hét végén kezdtem,egy darabot naponta,bár hármat ir rajta ,azt túl soknak tartom...És úgy érzem javult megint egy lépést...már lassan csak helyrejön teljesen...
Káliumot is tartalmaz és glukózt,úgyhogy cukorbetegenek nem ajánlott és a szivbetegek is óvatosan.
Sziasztok!

Margitka! Szomorúan olvasom, hogy megint volt egy temetés, részvétem!
Tegnap nem voltam jól azért nem jöttem. Éjszaka rosszul aludtam, igaz ma reggelre is. Nem kaptam levegőt! Sokat kínlódtam.
Nyomás volt a baloldalamon, azon nem is tudtam aludni
Ma tarkabab fúzeléket főztem sütöttem rá fasirtot, aztán főztem paradicsomlevest. Már reggel 9-re megfőztem mert mentünk mi is Barcikára a telefonnal volt gondunk. Ezt csak személyesen lehetett intézni. SMS-ben kiküldték, hogy emeltdíjas fizetésünk van. Mi nem rendeltünk ilyen szolgáltatást, de még jó hogy bementünk, mert letiltattuk. Az esze megáll az embernek, hogy miket csinálnak.
Lia! Gyönyörű az eper Nálatok is, és amint látom szépen bokrosodik.
Ancsa! Láttam a sütidet, nagyon guszta, de nem volt energiám írni. Ezt a tablettát nem ismerem, vagy csak nem figyeltem még fel rá. Biztosan jó lehet? Itt nagyon csúnya az idő, egész nap esett eddig. Most kezd egy kicsit világosodni. Már azon gondolkodtam, hogy ebéd után sütök egy kis kalácsot.
Na most mérgelődök... mert írtam egy hosszú szöveget Ancsának még a 11420-as hozzászólására 9 óra után... most kerestem, és nincs sehol!
Igaz, hogy sietősen kapcsoltam le a gépemet, mert elmentünk vásárolni az Auchanba... Ezek szerint mégsem küldtem el?
Ancsa!
Akkor nekem ez kiesik én nem ihatok ilyent.... Te viszont, ha úgy érzed, hogy javadra van, csak bátran iszogassad! Na és persze apukádat is próbáljad meggyőzni, és ellenőrizzed is, hogy sok vizet igyon, mert nagyon fontos!!! ![]()
Én már soha nem iszok a boltban kapható cukros üdítőket, amik elég sok tartósítószert is tartalmaznak!
Ilona!
A mai vadrózsás csokor is gyönyörű!
Köszi a részvétnyilvánítást... A bácsi már 81 éves is elmúlt, és nagy beteg volt...
Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakán vagy túl! Nagyon remélem, hogy ez nem tart sokáig, és már jobban is vagy! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás