Sziasztok ma újra! 
Most tudtam csak reggel óta idejönni a géphez. Gábor fiam szerencsére már reggel fél 10 körül itt volt. Én addigra megfőztem a borsólevest, és már a palacsintákat is bekevertem... Csak a sütése volt hátra.... azt már együtt csináltuk meg, és közben és ebéd után is jól elbeszélgettünk... De a fiam nem maradt túl sokáig, ki is vittük a 3 óra utáni vonathoz... Aztán mi is gondoltunk egyet és elmentünk az Auchanba a nagy fiammal együtt, mert most Ő is akart vásárolni pár dolgot.. majdnem mindent kaptunk is. Csak fél 5 után értünk haza. Akkor gyorsan elrámoltunk, és ettünk, mert ebéd óta csak vizet ittunk... már jó éhesek is voltunk...
De most már idejöttem.. ma már csak pihenni fogok! 
Ancsa!
Gyönyörű tojásokat hoztál a virággal együtt, igazi ünnepélyes fotó! ... Bizony repül az idő, a 15. évbe léptünk! Örülök, hogy még mindig jól érzed magadat itt a kis fórumban! De nélküled hiányos is lenne már! 
Akkor szépen elvégezted a mai munkákat, és még főzni sem kellett! Ilyen nap is kell ám! 
Lia! Köszi Neked is, hogy még mindig kitartasz velünk, hiszen Te már alapító tag voltál az előző fórumban is! 
Hasznosan telt a mai napod! Takarítás, főzés és még fűnyírás is!... Ez sem semmi! ... Nálunk is kellene már nyírni a füvet, d most minden vizes lett... azért majd alkalomadtán mi is nekiállunk...
A kutyák is le lettek rendezve, ahogy olvasom, most már tényleg csak pihenjetek Ti is! 
Na ez jó hír, hogy már jönnek Leviék, de tényleg ügyesek voltatok, hogy ennyire előkészültetek!
Nagyon guszta ez a süti, amit ma hoztál megmutatni, így még ünnepibb ez a mai nap! 
Ilona!
Olyan szép a tulipáncsokor, amit hoztál! Igazi ünnepet csináltatok ide!
... Én is nagyon örülök, hogy akik maradtunk, szívesen vagyunk itt együtt.
Na és Te kitaláltál valami finomságot? Vagy mégsem sütöttél?