Válasz: Társalgás
Na,mit mondtam? ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Na,mit mondtam? ![]()
Szia Lia!
Ma tulajdonképpen éppen a pite készítésébe fogtam 10 órakor, amikor jött a telefon, hogy baj van... Bizony jobban elfáradtam ma, mintha egész nap dolgoztam volna... az idegeskedés tud lenni a fizikai és szellemi munkánál is... Na és igazad van, valamit kitalálhatnának a sok ügyintézés miatt...
De most már a pitét is így, olajjal bővítve fogom készíteni, nagyon finom, puha lett tőle a tésztája... Még mindig érdemes elfogadni, a tapasztaltabbak, az öregek javaslatait. 
Akkor Te is belekezdtél a takarításokba, még nekem is hátra vannak az ablakok... de majd eljutok addig is...
Zsombornak is jó volt, hogy kint lehetett a friss levegőn, ma szép idő lett! 
Jó, hogy említed az órát, én is gondoltam rá, majd, ha felmegyünk fürödni este, mi már akkor átállítjuk! ![]()
Ancsa!
Nagyon örülök, ez a pite szuper!!!! Már 3-an a felét be is faltuk... Holnap azért vigyázok, mert most este egy kicsit többet mertem enni... ![]()
De én mára el is köszönök, a vacsora után rendet raktam, most már filmet akarunk nézni. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt!
Én bizony nem állitgattam este semmit,meg is lepődtem mikor reggel Atti felhivott,mert fél hétkor szokott de nem volt még csak fél hat nálam,de hamar eszembe jutott hogy nem állitottam át az órát...
De már a kávém iszogatom,megvárom mig apu hiv aztán meglátom hogyan tovább,kell e nekik valami és mennem kell?Vagy az enyém a nap?Mára 20 fokot mondanak hozzánk,szép időt...A macskák már testületileg kivonultak a balkonra..egyre több időt töltenek kinn,ott is szunyókálnak mikor a nap odasüt már.
Akkor,legyen ma szép napunk,és töltsük gond mentesen...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét, ... na látod erre még nem is gondoltam, ami most a kávés képen van írva... de ha belegondolok, ezzel is egyet kell, hogy értsek...
Most elég jól aludtam, de még a régi óra szerint ébredtem fel.. Viszont mi este átállítottuk fent az órákat, és azt hittem, hogy mindjárt 7 óra.. csodálkoztam is, hogy mennyi az idő?... Aztán a férjem figyelmeztetett, hogy 6 óra lenne, nem aludtunk el....
Most már itt a kész a kávénk, és behozta a férjem mindkettőnkét. Jól esik már kortyolgatni. De nem vagyok fáradt, mert csak éjjel 1-szer voltam fent...
Ma főzzük a húslevest, a férjemék rakott rizst kapnak majd, és grillezett harcsa mellett batátát is eszek. Majd egy meggyes-cseresznyés mártást is készítek hozzá, azzal nagyon finom mindegyik. ![]()
A macskáknak is egyre jobb lesz, ha kint lehetnek már a balkonon. Neked is hasznos napot, de azért pihenésre is maradjon időd! ... Hívott már apukád? 
Amikor regisztráltatok, akkor a fórum az akkori alapértelmezett időt adta Mindenkinek...nekem is.. Saját magunknak kell módosítani, mert ugye eddig a nyári időszámítás volt beállítva.
Ha rákattintasz a "Profil"-ra, alatta a "Beállítások"-ra.
Majd a pipát be kell jelölni a "Nyári időszámítások" előtt, és alul utána a "Profil frissítése"-re kell kattintani! Kész is!
Én is most csináltam ezt végig, hogy egyezzen az idő a hozzászólásainknál! 
Nekem jót mutat az óra,mert mi előrébb vagyunk egy órával Magyarországhoz képest!
Persze hivott már,akkora szakálla van,hogy ne bir megborotválkozni,mert hagyta mig beteg volt,most meg nem birja lenyirni...hát és mit csináljak én vele?
Ancsa!
Na látod erre nem is gondoltam. Akkor ez az óraátállítás nem okoz gondot a fórumban Neked!
Hú ez a borotválás gond lehet... én sem merném megcsinálni...most legalábbis ezt gondolom... Na és akkor mi is lesz? Atti nem tudna besegíteni? Vagy Te nem leszel bátor, és nekiállsz talán? 
Én biztosan nem,oldja meg...vágja le ollóval előbb aztán borotválja,minek hagyta ekkorára?
Hát bizony akkor lesz dolga vele... de szerintem csak nekiáll majd... Ha belenéz a tükörbe, akkor Ő sem lesz megelégedve a látvánnyal... márpedig a férfiak is lehetnek hiúak... ![]()
Anyukád is szekálhatta volna miatta... vagy talán szólt is Neki?
Anyu már semmiért nem szól...nekem mondta ugyan számtalanszor hogy milyen rendetlen apu,de neki nem szólt.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás