Pffff....reggel óta nem volt megállásom!
Először is elszaladtam kenyérért,meg aktiviát is vettem a reggelihez magamnak,szendvicset ettem,majd felforgattam a a szobát,teljesen átrendeztem,minden mozditható bútort elhúztam a nagy ágyat is és porszivózás ezerrel,majd némi változtatás,lett egy jó nagy hely szobában,a balkonon is sokat voltam,ott is teljesen átrendeztem mindent,kisasztalt kivittem a folyosóra,tele pakoltam virággal az ajtó mellett...Szegény macskák most nem találják a helyüket,mert a mászókát átraktam a szoba másik sarkába az ablak mellé...a kicsi élelmes,az rögtön elfoglalta legfelső kosarat miután Pocit kiharcolta belőle!
Onnan pont rálát az etetőre,páholyból nézi a cinkéket!
Poci meg járkál a lakásban ,nyávogva nem találja a helyét...viszont nekem igy sokkal nagyobb a tér!
Sajnos a kényelmes forgó székemet ki kell dobnom,eltört már egy ideje a teleszkópja s folyton összerogy velem,alul meg kibújik egy éles vas,és felsértette a parkettet...úgyhogy azt szétszereltem,már egy ideje nem használom,csak útban van...az ülését kivittem a balkonra macskaülőkének,a többit majd leviszem a kukába...Felmostam többször is mindenhol,most tiszta a levegő,nyitva az ajtó,és töröm a fejem,hogy megyek a konyhába,és ott folytatom..kell valamit készitsek magamnak enni...
Jaj azt meg nem is meséltem,hogy anyu elment teljesen egyedül a piacra krumpliért...és vett is!
Gondoltam elfelejti miért ment ki,de vett!Igaz nagyon aggódtam érte,hónapok óta nem volt kinn a piacon..jóformán sehol a ház a kapujában álldogállt,vagy elment a sarokig és annyi...Vagy kétszer oda is telefonáltam apunak,hogy visszaért-e már?
Na akkor folytatom is a dolgom,pihentem eleget!