Magnóliákkal köszönök be,nálunk Váradon ,a Bazilika kertjében már hatalmas bimbókban állnak a fák!
Lerendeztem a dolgokat a szüleimnél,bár ma kicsit bosszús is lettem,mert útközben bevásároltam nekik,amit kértek,erre mikor odaérek kiderül,hogy mégiscsak menjek ki a piacra is...
Na jó mentem,bevásároltam ott is,hazamentem,na süssek reggelire halrudacskát apunak,megcsináltam,akkor behordtam megint a tüzelőt két szobába,akkor anyu paprikás krumplit kivánt,erre kiderült nincs krumpli...na megint vissza a piacra,vettem krumplit...akkor apu enni akart,kérte vigyem be neki tálcán a reggelit,akkor vigyem ki ,akkor hozzak egy pohár vizet,akkor kérte az üditőt,akkor másszak fel létrára és igazitsam meg a plexi tetőt amit a szél elmozditott...na akkor én meg fogtam magam és elköszöntem és hazajöttem...és holnap nem is megyek...úgy veszem észre most már kezd nagyon elkényelmesedni,egész idő alatt fel sem állt a fotelből,csak onnan dirigált!
Mondtam lassan ideje lenne lábra is állni,mert meg kéne borotválkoznia,nagyon rendetlen nagy szakálla lett...hogy ő még gyenge hogy ott álljon a mosdó előtt fél órát,mondtam borotválkozz gyorsabban,ne egy fél óráig!
Nyugodt lelkiismerettel maradok itthon holnap,van benn tüzelőjük holnapra is,és kenyerük is van,és anyu főzött is...és evett is végre!És ma a kedve is valahogy jobb volt,az agya is mintha tisztább lett volna..lehet hogy lassan kiürül a szervezete a sok felesleges gyógyszertől,amit nap mint nap bekapkodott...állandóan fájlalta az epéjét,gyomrát, fejét,apu meg mindig etette, ezt vegyél be, azt vegyél be...érdekes hogy lassan három hete nem fáj semmije és nem vett be semmi gyógyszert..és ma kivánt egy ételt és megfőzte és evett is belőle!ez szerintem nagy haladás!Eddig hiába kináltam bármivel,nem kellett neki semmi étel..