Válasz: Társalgás
Túl vagyunk a reggelin is. Ma lehet lazítani, a nap is kisütött! A fiam is ideért. ![]()
A krémesek is elkészültek előtte már:

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Túl vagyunk a reggelin is. Ma lehet lazítani, a nap is kisütött! A fiam is ideért. ![]()
A krémesek is elkészültek előtte már:

Szervusztok,most estem haza...munka után gyorsan hazakerekeztem,faltam valamit és rohantam a szüleimhez,vittem apunak ebédet,behordtam megint a fát nekik és főztem kávét mert két napja nem ittak...apu még mindig elég gyenge,bár most már nagyon jól javul,nem köhög,nincs bedugulva,csak még az antibio miatt nem tudott enni ahogy kell de jön vissza az étvágya,anyu meg egyszerűen elfelejt inni ha nem adod a kezébe ő nem főz...apu megkért főzzek már mert nem ittak két napja...Ja még útközben vettem üditőt is neki,aztán hazasétáltam,de már alig hozott a lábam...ebédeltem,most pedig végre itt üldögélek és pihenek...Anyu is vidámabb,de még evett is ,mondta hogy éhes...egyszer csak jön ki egy tablettával a kezében,kérdem mi az mit veszel be?Kolebil mert fáj az epéje..mondom máris tedd le,és meg ne lássam még egyszer hogy evés helyett tablettákat szedsz,mondom Kolebilt evés után veszünk be ha zsirosat vagy nehezen emészthetőt ettünk...üres gyomorra minek veszed be?Meglepődött visszatette a tablettát,de mit vegyen be ah a fáj,mondom két hete egyszer sem fájt,érdekes,tessék és egyél valamit,vett elő egy kiflit és szépen megette,utána érdekes nem fájt már semmije!Az a baj,hogy mikor ketten vannak,apunak könnyebb rámondani hogy vegyél be ezt vagy azt,anyu meg szedeget ahogy mondja neki,pedig nincs is szüksége rá és csak rosszabbat tesz magának,két hete semmit nem vett be .Nem volt ideje észrevenni hogy fáj valamije...mert minden dolog ráhárult,máskor csak üldögélt a fotelban és ez fáj az fáj,apu meg: vegyél be ezt vegyél be azt!Megmondtam meg ne lássam hogy eteti még valami bogyóval az anyámat!
Ancsa!
Csodás ez a tavaszt idéző virágos kép a gyümölcsfa oldalán!
Úgy látom, hogy most már nagyon nagyon oda kell figyelned a szüleidre! Mindenhogyan az lenne a jó, ha bicajjal lehetne már közlekedned, akkor hamarabb meg tudnád járni az oda-és visszautat is.
Mi túl vagyunk az uzsonnán. Most van időm benézni ide is. Kiszedtem a formából a tortát, de csak holnap fogom felvágni ebéd után. A fotó kedvéért a gyertyát is meggyújtottam.
Ilyen lett:

Ezt még be akartam írni az előbb...
A mai film amit ebéd után megnéztünk, egy amerikai thriller volt. Elég hosszó, 130 perces... Na és izgalmas is volt, főleg a vége! Én ilyen filmet csak délután merek megnézni...
A címe: Temetetlen múlt ... Láttátok már? 
Igen,én már láttam,jó film!
A torta is szuper lett na és igy egy gyertyával ,kortalan maradsz!
Egészségetekre,kellemes együttlétet a családdal!
Igen,biciklivel hamar odaérek,csak most elég volt a munkába meg vissza,nem akartam még azzal menni a szüleimhez is!
Épp most tettem be a filmajánlóba.. Persze arra tippeltem, hogy Te már láthattad! ![]()
Pedig gondolkodtam, hogy odarakom : ponttal azt hogy: 6: 3 ... Ugyanis ennyivel nyertek valamikor a magyarok a fociban az angolok ellen... de aztán meggondoltam magamat... tényleg jobb így kortalanul! 
Sziasztok!

Margitka! Nagyon sok finomság készült, ezekből lehet válogatni, a torta is szuper jól néz ki, látni hogy finom! Nagyon szép hétvégét kívánok Neked együtt a családdal!
Szépek a virágok, sajnos itt sem mindegyik cserepes virág marad meg, amiket kapni szoktam.
Délelőtt fodrásznál voltam, nem volt senki így jól jártam. Utána vendégünk volt, a takarítást most fejeztem be. A gép mellé is csak most tudtam jönni.
Lia! Bizony megenni való mikor táncol 3 évesen! Néptánc közben még nem láttam, ezt csak most tudtam meg a fiamtól hogy jár. Remélem felveszik, hogy mi is megláthassuk majd.
Ancsa! Jó híreket hoztál megint a szüleidről aminek örülök! Lassan minden rendben lesz! Gondoltam hogy a főnöknő örülni fog a tortának! Ne szomorkodj hogy nem sikerült a munkahely, biztosan így kellett lennie. Most már várd ki, én biztos vagyok benne sokkal jobb fog jönni ezután!
Szia Ilona!
Ó de gyönyörű csokort hoztál ma is délután. 
Akkor csini frizurával fogadhattad a vendégeteket. Aztán a takarítással is végezhettél. Szerintem a fiadék biztos vettek fel videót a kis Ibolya táncolásáról, majd megkapjátok, és örülhettek neki. ![]()
Mi már a vacsin is túl vagyunk, épp gyümölcsöt nasizunk. ![]()
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok.
Mostanra értem ide,meg volt a továbbképzés,túl vagyok ezen is,még mennem kell az idén hogy meglegyenek a pontjaim,különben nem dolgozhatok.Délután én is dolgoztattam a mosógépet,holnap főznöm is kell.
Margitka.
Szépek ezek a virágok,szépen megmaradtak.A torta nagyon szép így a gyertyával.
Ancsa.
Örülök hogy jobban vannak a szüleid,,ha jönne a jobb idő könnyebben eltudnál menni.A telefon is nagy segítség,hamarabb hírt hallunk egymásról.Mi lett a Tiéddel,megjavították?
Ilona.
Ügyes voltál,csini lett a frizurád,jövő héten én is megyek.
El is köszönök,jó pihenést kívánok Mindenkinek.

Jó reggelt mindenkinek!
Hatalmas széllel megint kiadós zápor volt hajnal 3 tájt..már előtte felébredtünk,nem tudom mi van azzal a kiskutyával a szomszédban de folyamatosan ugatott éjjel,kettőt kettőt vakkantott,nem is értem hogy nem szóltak rá,vagy annyira mélyen tudtak aludni hogy nem hallják ha ott ugat mellettük?Mostanában sokat hallom ugatni éjszaka is...
Lia!
Sajnos nemtudták megjavitani,valamit piszkált rajta nyomkodott ,aztán visszaadta hogy megy,de pénzt nem vett el érte,persze miután eljöttünk és párszor beszéltünk rajta ugyanúgy nem hallatszik csak szaggatottan,és szótagok..szerintem nem lehet már megjavitani,kifújt,ennyit tartott,ha teljesen tönkremegy majd,kénytelen leszek venni egy másikat...a régi nyomógombosom több mint 10 évig is tartott,még most is megy Atti azt használja..ez meg alig három,négy éves...
Nem tudom ma mit csinálok még,a balkont azt tuti le kell takaritani mert elázott minden rajta újból..nagyon verte a szél az esőt be..Bitta kiment reggel,de gyorsan vissza is jött és vizesek voltak a lábai...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Lia!
Látom, hogy még este benéztél hozzánk! 
Akkor majd csak túl leszel ezeken a továbbképzésen, és nem lesz probléma a dolgozással. Itt éjjel megébredtem én is a szélre, de esőnek semmi nyoma nincsen, szerintem az itt nem volt. Viszont most csak +6 fokot látok a hőmérőn, és jól be van felhősödve...
Köszi ez egy nagyon egyszerű, de annál finomabb torta, mindnyájan kedveljük. Majd délbe vágom fel, és a krémesből is csak ma fogunk enni, annyi volt még tegnap a maradék... a kuglóf is kapós volt, még egy adag étcsokis pudingot főztem hozzá, fogyott is vele. Este meg már csak mindenki gyümölcsöt kért. ![]()
Ma viszont a vasárnapi ebédet kell megfőzni...
Ancsa!
Köszi a kávét, a reggelin már mi is túl vagyunk a férjemmel.
Egyetértek a kávés képen lévő szöveggel én is. ![]()
Nálunk csak szeles vihar volt éjjel, de az sem hagyott aludni egy darabig engem... bár a férjem ebből nem vett észre semmit sem, Ő akkor aludt a legmélyebben...
Hú de bosszantó lehet az a kutya ugatás az éjszaka folyamán!... na ezt aztán nem szeretném egyszer sem végighallgatni...
Sajnálom, hogy nem javították meg a telódat... Én is jobban szerettem az első telefonomat, bár nagyon egyszerű volt, de még sötétben is tudtam akár sms-t is írni rajta!... Ha nem maradt volna kint egyszer az udvaron a tálban, amikor eső jött, még mindig az lenne! Szerintem is régebben mindenből tartósabbakat készítettek... Ez azért is van, hogy minél előbb újat akarjunk venni... ![]()

Hali!
Az idő továbbra is vacak,felhős,hideg nincs de elég borongós.Eső nem volt.
Valaki feltett a csoportomba egy dagasztás nélküli kenyeret.Eléggé piszkálj aa fantáziám,úgyhogy bekevertem,szó szerint egy fakanállal..most egy órát kell hagyni állni ,aztán sziromhajtogatást végezni,majd fél óra múlva még egyszer,aztán holnapig békén hagyni.az övé csodaszép lett,igaz ő vadkovásszal készitette,de azt mondta élesztővel is működik...na erre kiváncsi leszek...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás