Sziasztok újra! 
Ilona!
Ó hívogatod a tavaszt a virágokkal! Jó lenne már a kertben is ezt látni! Gyönyörűek a krókuszok, ahogy előbújtak a hó alól! 
Az jó, ha jól érzed magadat, az alvás meg majd csak kialakul, és is változóan tudok csak aludni éjszakánként.... A fodrásznőt, akit tavaly megismertem, sajnos nem tudtam elérni, pedig nagyon jól megcsinálta nyáron a frizumat, amikor tavaly nem tudott szintén betegség miatt fogadni a fodrásznőm.. Így most kockáztattam, mert mindenképpen le akartam vágatni már a hajamat. Szerencsére a tegnapi hölgy is nagyon aranyos volt, és ügyes keze van, a férjemnek is tetszik a végeredmény, bár kicsit megint más lett a frizurám... de szerintem teljesen egyformát nem is csinál 2 fodrásznő... Én meg vagyok elégedve vele, egy jó ideig megint nem kell vágatni. 
Végül fél 1-ig a töltött paprikát is elkészítettem egy 5 literes fazékkal. Aztán ma megfőzöm még a gulyáslevest is, hogy holnapra legyen bőven étel. Már elő is van készítve hozzá minden, csak előtte még be akartam nézni ide... Már csak esetleg valami nasi kell.. bár még az almás pitéből is van.
.. Na ez majd holnap eldől még, hogy készítsek-e valamit...
Itt most jól beborult, nem is mernék az udvarra kiteregetni, de most nem is kel mosni, talán majd hétfőn. Ott még most is szép az idő? 
Ancsa!
Jé, Te is csalogatod elő a krókuszokat?! Csodásak! 
Na és már a pitével is elkészültél? Ma is ügyeske voltál, de ezt már meg is szoktuk!
Jó étvágyat kívánok a finom kápihoz, ha már ettél, akkor meg egészségedre! 
Pihend ki magadat, aztán, majd mesélj, hogy felkészültél-e a holnapi munkára?