Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Már tegnap akartam jelentkezni, de nem akartam elkiabálni! A gyerek felhívott délután, nincs lázam papa boldogan ujságolta! Nagyon megörültünk, hogy végre! Nagyon kemény éjszakájuk volt tegnap reggelre, remélem most már nem is lesz láza! Ma is jól van, reggel hívott az apja, de most meg az anyja lett beteg! Végig megy az egész családon!
Aztán tegnap ebéd után meg a nagyfiammal beszéltem ott meg Ibolya lett lázas, neki is 39.5 fok volt, most a fiam van vele otthon. Ők sem ússzák meg szerintem, mert folyik az orra az apjának meg Tamásnak is.
Jaj de várjuk már a jó időt!
Itt végre gyönyörű az idő, szép napsütés van, de hideg a reggel -6 fok de legalább kifagynak a bacik, ha ki!!
Margitka! Ma itt sem kell főzni, tegnap ki lett porszívózva, ma portörlés következik. Éjszaka mindössze ha három órát aludtunk, akkor sokat mondok! A férjem is kínlódott, pedig ő nagyon jó alvó! Szerintem a feszültség, ami bennünk volt most jött ki rajtunk! Olyanok vagyunk, mint aki egész éjjel mulatott! De lehet, hogy az idő is befolyásolja, mert gyönyörú idő lett mára. Na majd ebéd után lepihenünk egy kicsit.
Én egy kis madártejet ennék meg, lehet hogy egy kicsit csinálok magamnak, mert csak éln eszem.
Ancsaí! Köszi a reggeli kávét! A szöveg mellette nekem is tetszik! Finomat főzöl mára!