Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét, már annyira hozzászoktunk mi is, hogy a reggeliről le nem tudnék mondani! ![]()
Igaz, hogy tegnap este lefekvés előtt is ettem egy banánt, mert olvastam a neten egy cikket arról, hogy ez segít az alvásban... Nem tudom, hogy valóban van-e ehhez köze, de most nagyon jól aludtam egész éjszaka. Ma is fogok enni este! 
Sajnos minden drágul itt is folyamatosan.... Ha közösen fizetitek a házban a gázfogyasztást, akkor bizony az állam jár jól, nem Ti... ![]()
Lesz dolgod mára is, ahogy olvasom, de nem is jó unatkozni, én is mindig találok munkát!
Felháborító, hogy milyen emberek vannak egy lépcsőházban, én nem is szeretnék ilyen helyen élni... Pesten a fiam, ott Ő a 2. emeleten lakik, de ha megyünk gyakran felsétálok a lépcsőn, nem mindig megyek a lifttel, főleg felfelé... de ott még mindig tisztaságot láttam. Nehéz dolgod lett volna, ha ezt bevállalod.... Talán a főnöknőd segít majd, ahogy ígérte a munkaszerzésben...
Na most már megiszom én is a kávémat, mert később keltünk, és hiányzik is már. 
Este megnéztünk még egy jó filmet, ez is elég hosszú volt. A címe: Szökevény szerelem
Majd teszek be ismertetőt róla a filmajánlóba is. ![]()