Válasz: Társalgás
Az asztali dísz közelről, élő virágok vannak beleszúrva.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Az asztali dísz közelről, élő virágok vannak beleszúrva.
A fa kivilágítva így néz ki!
Margitka!
Én is mentem a géphez,hát félig se nincsen,úgyhogy ami napot,ellustálkodom...nem is csináltam semmit,főztem egy jó forró teát magamnak,remélem holnapra el is múlik a torkom,picit kapar csak,de bizom a feltunningolt immunrendszeremben, hogy legyőzi,tavaly ilyenkor már két megfázáson is túl voltam...holnap elkezdek még egy adag vitaminkúrát,abból,amit az őszön vettem,még van,15 napra való,szépen beosztottam,szünetekkel közte!
Jaj Ilona!
De szép az a szerencse és egészség hozó elefánt,nagyon tetszik a virágos asztaldisz is,de az elefánt nagyon jó ómen!
Lia!
Örülök,hogy gyógyulgattok,még ha lassan is,de hátha ez a hideg kiöli a bacikat tényleg tavaly nem emlékszem ilyen hidegre ebben az időszakban,inkább nyálkás,langyos volt az idő,kedvező a sok virusnak.
Ez a mai nap nagyon lustálkodós, a macskák is egész nap el vannak nyúlva,hol itt,hol ott és alszanak.Rajtam is olyan álomkór van...és nincs kedvem a házimunkához,pedig lenne,na de holnap frissen,fürgén hozzáfogok...most már kell takaritani,az ünnepre,igaz hogy már megcsináltam a javát,de mindig találok valamit,lemosom a konyhaszekrényt,meg a gáztűzhelyet,hogy majd mikor kezdem a nagy főzéseket,mindent újra összepiszkoljak! ![]()
Ja el akartam mondani milyen szuper a vizadagoló pumpa,nagyon tetszik,és a hossza méretre alakitható,különböző űrtartalmú palackokhoz,mi most hat literest szoktunk venni,hozom megmutatni!
Szia Ancsa!
Közben bementünk a városba volt egy kis dolgom, most értünk haza. Ma én is lustálkodtam egy kicsit, de már neki kellene fogni a készülődéshez. Még semmi nincs sütve, apró sütikre gondoltam, ami eláll a dobozokban. Minden nap egy kevés akkor nem fáradok el benne.
Nekem is nagyon tetszik ez az elefánt, remélem szerencsét hoz!
Most látom milyen klassz ez a vízadagoló!

Hát a mai napot jól eltöltöttem semmittevéssel...és már vége is,sötét van beesteledett,kezdődnek a sorozataim,na de holnap nem hagyom magam,belefogok a dologba,de tényleg...
most csak elköszönni jöttem,legyen szép estétek,és pihenjetek jól!
Szia Ilona!
Most adtam át a jó kívánságot a fiamnak, köszöni szépen Neked is! 
Hú de szuper ajándékokat kaptál a csomagban! Az asztali dísz is nagyon szép! El is hiszem, hogy örülsz neki!
Nagyon szép a fa így kivilágítva! Igazán hangulatos a sötétben nézve! 
Mi délután úgy döntöttünk, hogy sétálunk egyet, mielőtt megkóstoljuk a kaszinótojást. Jól tettük, nagyon jó volt a séta. Gyönyörű a kivilágítás a Brunszvik-Beethowen Kulturális központ mellett az Óvodamúzeumnál. Jól döntöttünk, a séta meghozta az étvágyunkat, nagyon jól esett a kaszinótojás. ![]()
De ma már csak pihenés van! 
Ancsa!
Itt muszáj volt mosni. De nem is bántam, hiszem már szépen szárad minden. ![]()
Te jól tetted, ha lazítottál, a sok készülődés után ezt meg is érdemelted! A vitaminkúra ilyenkor nagyon fontos, jól teszed, ha elkezded megint!
Ilyen vízadagoló pumpát nem is láttam még, igaz, nem is hallottam róla. Miért használtok ilyent? 
De nagyon aranyos karácsonyfás képpel köszöntél el a sorozatnézések előtt! Teljen nyugodtan az estéd, és aludj majd jól éjszaka! 
Én mára el is köszönök! További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Nagyon rossz éjszakám volt,olyan állandóan megébredős...kapar a torkom,nehezen megy a nyelés,fáj a mandulám,remélem nem gyulladt be...a hideg viz nem tett jót neki...biztosan ezért is voltam tegnap olyan nyomott és fáradt,lappang a megfázás...na remélem nem tör ki és elmúlik...ma már dolgom van,nem érek rá...
Margitka!
Azért mert ezt a vizet szoktuk inni és 6 literes a palack,nehéz emelgetni,hogy töltsek belőle,azért is vettem múltkor a kancsót,abba szoktam tölteni és abból könnyebb mikor inni akarunk,van hogy a pohár mellé megy..de ezzel a pumpával csak nyomi kell és folyik...ha elfogy rácsavarjuk a következő palackra...
Nagyon hamar elaludtam este,nem tudtam a sorozatot sem megnézni,igaz már láttam ezt a részt folyton újra ismétlik őket,már unom...de fel is riadtam többször éjjel..olyan éber éjszakám volt,most meg a fejem olyan kómás..na ,majd a kávé felráz,remélem...ma már nem akarok punnyadni...
Dolog van,nem lehet lazsálni...úgyhogy kávé és utána hajrá.
Legyen szép napotok!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás