Sziasztok újra! 
Ma még együtt volt a család, így nem is nagyon tudtam idejönni a géphez. Az ebéd utáni pihenőn és a filmnézésen túl vagyunk. Most egy aranyos karácsonyi filmet néztünk meg. Lehet, hogy ismeritek? Ha nem, akkor ajánlom majd karácsonyra. Megható, én megkönnyeztem...
A film címe: A karácsonyi cipő
4 óra után vittük ki a vonathoz kocsival Gábort, most jó volt, mert szerda óta itt maradt nálunk! Majd, ha hazaért, Pestről jelentkezik a Skype-n ahogy szokott.
Ancsa!
Csodaszép ünnepi gyertyás képpel jöttél ebéd után! 
Tehát ott is egyre többen vásárolnak... ez most már így lesz az ünnepek előtt, sőt még utána is... hiszen ilyenkor sokan vannak már szabadságon. Örülök, hogy azért elég jól tudtatok vásárolni, ha közel van a hentesbolt, akkor csak oda kell figyelni, hogy mikor akcióznak! 
Én még ma egy adag krémest is készítettem ebédre, ez volt e meglepi süti! De mint mindig, most is nagyon kapós volt ebéd után! 
Jövő hét hétfő és keddre pedig 2 nap szabit vett ki a nagy fiam, így csak szerdán megy dolgozni. Kedden mi is elmegyünk a henteshez, és főzünk kocsonyát majd, mivel Ő is szereti. Gábor nem is kóstolja meg, ezért eddig nem főztünk, míg itt volt...
Atti is csak kúrálja magát, hogy minél előbb teljesen rendbe jöjjön! 
Lia!
Nálunk -4 fok volt, amikor reggel lejöttem... Aztán volt egy 20 literes vödörben esővíz, ami jól belefagyott... Felvertem a tetejét egy kis gyalogásóval, és szedtem le jeget, utána behozattam a vödör vizet a garázsba, mert szeretem a virágokat esővízzel öntözni, ott nem fog visszafagyni a vödörbe a víz majd...
Hú nagyon finom lehetett így a halas étel ma nálatok! ... Milyen cseles a papír a batyuk között a tepsiben! Hihi, én meg azt hittem, hogy 2 tepsi van képen! 
Ilona!
Ó de gyönyörű képet hoztál Te is! Olyan ünnepélyes! 
Az ebéd nálatok is finom volt ma is! Az nem baj, ha elaludtál, most sokat kell pihenned! ... Szerintem éjjel is tudsz majd aludni!
A karácsonyi ajándékok vásárlásába még mi sem kezdtünk bele, de már írogatjuk a listát, hogy kinek mit is kellene venni... Sajnos mi is attól tartunk, hogy elég nagy lesz már decemberben a tömeg... de most így alakult...