Válasz: Társalgás
Ancsa!
Na csak valljad be, hogy egész éjjel ezen gondolkodtál már álmodban is! ... De tényleg cseles! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa!
Na csak valljad be, hogy egész éjjel ezen gondolkodtál már álmodban is! ... De tényleg cseles! 
Hazaértem,sokan voltak.Vacsoráztam,ma már nem csinálok semmit,vasalnom kellene.
Margitka!
Hogy vagy,javul a térded?Nem értem ezt a fagyis dolgot,lehet szendvicset akartál írni.
Szeretnék betenni én is mosolygókat,de nem tudok.
Ancsa!
Inkább aludt éjjel,ne ilyen bonyolult matekon gondolkozz.
Lia!
Mi is most vacsoráztunk, épp csak bejöttem a nappaliba. Ha ennyire fárasztó napon vagy túl, akkor hagyjad is ma azt a vasalást, pihenjél le minél előbb! 
Köszi, most úgy érzem, hogy javul a lábam, de a pihentetés még ráfér holnap is... persze azért majd egy kis munkát már bevállalok, ma csak az evések utáni mosogatást csináltam meg... Na és a fiam felhordta a teraszról a viaszvirágokat, és a 2 begóniát is az emeletre a kis szobába, ahol majd kitelel a többi virággal együtt.... De a leandereket még mindig hagyjuk odakint...
Most visszaolvastam, hogy mit kevertem össze ma a reggeli beírásnál? ... Na igen a fagyiról volt szó, miközben írogattam... persze, hogy szendvicset akartam írni reggel. De mindjárt ki is javítom, hogy másnak ne okozzon gondot, ha még elolvasná...
Különben délután fagyiztunk is 3-an, de finom is volt pár darab fekete ribizli szemmel. Már régen nasistunk... Csak a fiúk ették habbal... ![]()

Margitka!
Gondoltam én,de csak megkérdeztem.Nagyon guszta a fagyi,én most egy kis csokit engedélyeztem magamnak.
A leanderek még nálunk is kint vannak,épp ma locsolta meg a férjem őket,csak a kaktuszokat hordtuk be.
Lia!
Hogy hogy nem tudsz berakni mosolygókat? ... Pedig nagyon egyszerű. Hogyan próbálkoztál? 
Egy sima mosolyt úgy kell csinálni, hogy a kettőspont után egy sima zárójelet írsz, ahogy mutatja is, ha rákattintasz a "Mosolygók"-ra jobb oldalt, amikor írsz! ![]()
Nem jelenik meg. ![]()
Lia!
Azért nem jelent meg, mert a pont után ki kell hagyni 1 szóközt! ![]()
Javítsad csak ki!
Köszönöm,már én is mosolyoghatok. ![]()
Na ugye, hogy megy ez! Különben akkor is működik, han a : helyett = jelet rakunk! ![]()
Margitka.
Örülök hogy ha még csak lassan is de javul a lábad,de csak óvatosan.
El is köszönök,jó pihenést kívánok.
Lia!
Most néztem, hogy holnap még lehet, hogy nem kell főzni, ma fogyott el a lencsefőzelék és a fasírt, de maradt húsleves és rántott gomba, sajt és karfiol is... A karfiol nagyon szép volt, még a fele meg is maradt, abból majd holnapután akarok levest főzni... a másodikat még holnap is kitalálhatom.. Holnap már porszívózni akarok, és rámolok, amennyit bírok.... majd meglártom, hogy bírja a lábam...
Te is ráérsz majd reggel vasalni, igaz! ![]()
Neked is jó pihenést! 
Most már én is elköszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás