Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Kedves kis szövegkísérővel hoztad a reggeli kávét. ![]()
Én is elég jól aludtam. Mi szintén fél 6 körül ébredtünk meg az itteni idő szerint, aztán beszélgettünk egy kicsit, de már a kávé hiányát éreztük, és meg is ittuk. ![]()
Ezek szerint, hogy rákérdeztél a gumis leszorítóra, Te nem ismered a fásli szót? ... mert a Lia pont azt ajánlotta, amikor először írtam, hogy mennyire fáj a térdem? Be is fásliztam a lábamat, de csak addig hagyom a lábamon, míg elegyek a boltba, vagy, ha többet vagyok fent... nem szeretném, ha hozzászokna a lábam.
Az én nagymamám mindig befáslizta mindkét lábát a térdétől a bokájáig, mert fájtak neki, azzal aztán tudott menni rendesen!... Aztán annyira hozzászokott, hogy nélküle már nem is bírt menni! ... Egy időben, amikor kicsi voltam, én is gyengécske, vékony lányka voltam, és nekem is tettek a lábamra, de hála anyukámnak, nem hagyta, hogy megszokja, mert aztán csak megerősödtem anélkül is! 
Jaj de rossz is az ilyen álom, amikor szorongunk valamitől! ... Erről jut eszembe, hogy tegnap mi a YouTuberól nézegettük Danny Blue-t, a mentalistát... Ugyanis a fiam mesélte, hogy volt egy ünnepség pénteken a munkahelyén, amin Ő is részt vett, mert 10 éve dolgozik már ott, és a meglepetés vendég Ő volt. Nagyon tetszett az előadása nekik. Olyan lelkesen mesélt a telefonban róla, hogy szinte láttam az elmondottakat... Fantasztikus! Te ismered őt?