Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok!
Margaréta!
Most jut eszembe, hogy mégis csak ettünk pár éve bárányhúst a férjemmel, a szomszédaink hívtak meg bennünket ebédre... de már nem is emlékszem rá, hogy milyen is volt... Viszont egyszer fiatalasszony koromban a férjeméknél volt a munkahelyén valami ünnepség, ahova engem is elvitt a férjem és ott bizony birkapörkölt volt... Nekem ízlett... de azóta sem ettem... már meg is felejtkeztem róla... de régen is volt...
Klári!
Mi reggel megint jól elaludtunk, most kipihenten ébredtünk is. Persze 2-szer is megébredtem az éjszaka folyamán, de aztán tovább aludtam szerencsére.
Itt jelenleg még nem esik, bár nagyon borús, lóg az eső lába... hideg viszont nincsen annyira, 9 fokot látok a hőmérőn...
Ma főzni nem kell, de munka az ugye mindig adódik... A múlt héten elkezdtük a padlás rendbetételét... Lehordjuk, amire már biztos nem lesz szükség, elvisszük a lerakóhelyre... reméljük lesz hely... mert ugye sok mindent felvittünk az évek során eddig már, hogy hátha kell... de nem! ... Főleg a tévék és mikrók, stb. dobozai...már semmi sem jótállásos, aminek fent van a doboza... lesz mit eltüzelni is majd....
De most egyelőre megisszuk a kefir után a kávénkat is. aztán még kicsit nézelődök a neten, az e-mail-jeimben is van mire válaszolni kell...
Itt a kávé, jöhetnek a poharak!