Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Most már én is itt vagyok! 
Csütörtökön elmentünk Zalakarosra egy kis pihenésre. Nagy mákunk volt, mert már csütörtökön is tudtunk 3-5 óráig fürödni, Főleg a gyógyvízben, az élményfürdőt sem hagytuk ki természetesen! A 2 nap alatt sehol nem láttunk felhőt az égen csodálatos nyárutó időt kaptunk ajándékba. ![]()
Tegnap egy kicsit később értünk haza, mint szerettünk volna... Aztán még kenyérért, tejfölért és pár dologért beléptünk a Tescoba is... csak utána főztem meg az ebédünket... Én azután sem pihentem, mert délután sütöttem egy tortát mára.
Mivel egy kicsit göthös is lettem, nem is jöttem a géphez, inkább pihentem.... úgyis sokat fújom az orromat és a köhögés is jobban beindult megint....
Lia!
Finom reggelit készítettél csütörtökön. Olvastam, hogy szülinapon voltatok, én is még sok boldog születésnapot kívánok az ünnepeltnek!
Tudtam, hogy ott csak jól érezhettétek magatokat!
Pénteken látom, hogy az ételekkel is kedveskedtél Zsombornak, biztos örült is neki!
Jól sikerült a piacozás, ahogy olvastam. El tudjátok küldeni a csomagot Londonba ma!
Akkor szép hétvégét az ismerősötökkel!
Ancsa!
Ma meg elaludtunk, így csak most tudtok jelentkezni...
A fogorvosod nagyon vigyáz arra, hogy ne legyen később problémád... még várni kell a véglegesítéshez... Te már egy picit türelmetlen vagy, ezt el is hiszem, de Ő ért hozzá, bízzál Benne!:)
Látom, hogy gondoskodtál a fórumban a kávéról akkor is, amikor nem voltam itthon! Na és micsoda nasit hoztál! Köszi! 
Finomakat készítettél, mint mindig!
Most olvasom, hogy a szél irányát figyelni kellett volna... hát erről lemaradtam... Te odafigyeltél rá?
Nekem is sok mosnivaló összejött, de csak holnap akarom megdolgoztatni a mosógépet...
Mi ma főzzük a húslevest, mint mindig, vasárnap. Tegnap Gábor is ideért, így együtt a család!
Hihi, én tegnap ettem batátát grillezett csirkével, a fiúk pedig chilis babot... Ma rakott rizs lesz. Szerencsére a sajtos tallér, amit szerdán sütöttem, megvárt bennünket így csak a tortát kellett megsütni tegnap.
De aranyos voltál, hogy tegnap beraktad az esti lámpámat! Meg is lepődtem, most, mire ideértem az olvasásban! 
A mára sütött torta: