Válasz: Társalgás
Na már meg is jöttem,ebédeltem,egy kis pihi és indulok dolgozni.
Vettem finom kacsahájat és májat,ki is sütöttük lesz finom reggeli belőle.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Na már meg is jöttem,ebédeltem,egy kis pihi és indulok dolgozni.
Vettem finom kacsahájat és májat,ki is sütöttük lesz finom reggeli belőle.
Én is megjöttem!
Most sem ragasztotta fel véglegesen csak ideiglenesen,mert azt mondta korai,még kell szokni,nem is tudtam még rajta enni sem rágni,nem szoktam meg,nem próbáltam ki még rendesen.
Úgyhogy most rágok és próbálgatom...
Jöttem hogy betakargassalak benneteket,nehogy megfázzatok éjszaka.
Szerencsére nem volt vészes a mai napunk,nyugiban dolgoztunk.
Holnap szabadok vagyunk délután születésnapra vagyunk hivatalosak.
Ancsa.
Inkább most várjátok ki az időt,még véglegesen megcsinálja a doki,látszik nagyon alapos,nem kapkodja el.
Jó pihenést kívánok mindenkinek.

Jó reggelt mindenkinek!
Itt a friss kávé.
Ma főzöm a húslevest,pulykaszárnyból,majd lesütöm és krumplipüré lesz mellé,káposztasalátával.a szilvalekváros sütin gondolkodom,csak én baracklekvárral fogom késziteni.
Muszáj ma főznöm,reggel meló van,Atti délutános,igy nem is találkozunk,kell az ennivaló...
Lia!
Hát igen,szerintem is jobb hogy azelőtt derülnek ki a hibák,vagy ha nem fekszik rendesen,mielőtt véglegesen leragasztja,mert aztán már csak levágni lehet és elég drága újat késziteni,igy meg lejön még egyben.
Remélem szép időnk lesz,ha süt a nap ,a kedvem is jobb és jobban haladok a dolgaimmal.
Nektek jó szórakozást kivánok a szülinapon!
mindenkinek kellemes hétvégét!
Sziasztok.
Én is nagyon szép napot kívánok mindenkinek.
Gyorsan reggel lett.
Ancsa.
Holnap én gulyáslevest tervezek főzni és talán kakaós csigát, Zsombor velünk lesz kedveskedünk neki.
Ma kirándulni akartunk menni,Székesfehérvárra de újratervezés lett,áttették mára a szülinapot hogy holnap nem lesz jó idő.
Jó készülődést neked is.

Egy kis nasival köszönök be,nem fogjátok elhinni hogy nemrég értem haza...megint a fogorvostól...megint leesett ugyanaz a fogam...Tudtam már tegnap hogy le fog,mert volt egy kis billegése...ma becsiszoltam,alul is felül is és megint csak ideiglenesen ragasztotta vissza...ha még egyszer leesik nem engedem többet ideiglenessel...most jól fekszik,nem moccan,remélem most tartani fog,mig megszokom és tudok is majd rajta enni...Peches vagyok ezzel a felsővel,mert 20 éve is mikor csináltattam akkor is leesett volt az utcán...szerencsére beugrottam egy fogorvoshoz ami az utamba esett és az felragasztotta,azóta tartott mostanig...Na mindegy,legalább meglátogattam a kacsámat vittem enni neki és a szüleimhez is beugrottam.Vettem egy új tartót a mobilomhoz,mert már nagyon szakadt volt a régi és többször ki is esett belőle a telóm,letört volt a sarka meg a mágnes zár sem fogott rendesen,pár napja rendeltem meg egyik boltban,ma hozták is!Most ki kell várjak két órát nem ehetek addig..persze hogy most vagyok a legéhesebb! ![]()
Megérkeztünk mi is a szülinapról ami nagyon jól sikerült. Ráckevén voltunk,nagyon sok finomsággal vártak bennünket.
Holnap reggel korán kimegyünk a piacra mert váratlanul jött egy lehetőség hogy tudunk küldeni csomagot Londonba.
Közben bejelentkezett egy régi kedves ismerős is,így mozgalmas hétvégének nézünk elébe.
Ancsa.
Megszenvedsz ezzel a fogsorral,de csak jó lesz már végül.
Még szerencse hogy ott volt a doki,megtudta csinálni.
Nem mondta miért ilyen nehezen áll be?
Pihenjetek jól,jó éjt mindenkinek.

Jó reggelt mindenkinek!
Figyeljetek ma merről fúj a szél,mert a népi mondás szerint,Szent Mihálykor keleti szél,nagyon kemény telet igér!
Jól aludtam ,bár hajnal fele,azt álmodtam hogy dolgozom a régi helyemen,juj de rossz volt!Fel is ébredtem rá!
Remélem ma is kitart a szép idő,tegnap kifejezetten meleg volt.
Mosnom kellene és jó lenne ha megszáradna...
Lia!
Most hogy minden oldalon fenn vannak most lehet korrigálni,érzem hol zavaró..ott emelt az egyik fog és attól esett le folyton,javitott rajta ,de nem nagyon akarom ,hogy sokat levegyen mert ha fel lesz ragasztva az már folyékony ragasztó és a felesleg kinyomódik, feljebb megy pár milliméterrel mindegyik...ez most olyan mint a gipsz,valami fehér paszta és csak beszoritja a fogat,másképp fog állni a ragasztással,igy viszont tudok enni,rágni és érzem hol kell még korrigálni rajta...már sokkal jobb mint először,de még egy helyen érzem, hogy ütközik,azt megjegyzem és legközelebb szólok érte...
Akkor igyuk a kávénkat ,aztán kezdődhet a nap!
Kellemes hétvégét mindenkinek!

Halihó,megjöttem...illetve már régebben megjöttem,csak úgy jártam,hogy a hétvégére főzött húslevesem mára elfogyott...Valamit csinálni kellett,én nem is értem 9 literes fazékban főztem...úgyhogy hazafele bevásároltam a Kauflandban,és nekiláttam főzni,ja előbb belőttem a mosógépet,most teregettem ki éppen.Addigra készen lett a fazék csorba,csirkeaprólékból főztem,a zöldséget pedig késes apritóval picikre ,összedaraboltam,még egy adag jutott zacskózni is a fagyasztóba.
Mellé második fogásnak batátát sütöttem ,tepsiben pici oliva olajjal megcsorgatva és rántott sajtot...
az idő egyre hűl,elővettem a vastagabbik takarómat,a macskákkal majd összebújunk...napközben nagyon jó meleg lett volna,ha a szél nem fúj mint az őrült!De reggel korán mikor mentem munkába,bizony még a sapkám is felraktam.
Most teszek pár képet a topikomba és megyek ebédelni...majd elképzeltem hogy azzal kényeztetem magam,hogy beülök egy kád jó meleg vizbe,és főzök egy finom,Lia féle fahéjas cseresznye teát,magamnak és bebújok az ágyba tv-zni!Habfürdőt fogok késziteni,mert megérdemlem! ![]()
További szép napot mindenkinek!
Úgy látom ma csak egyedül irogattam itt,én pedig korán fekszem,már tudjátok,de hogy ne maradjatok elköszönés nélkül,további szép délutánt és kellemes estét mindenkinek!
Sziasztok.
Nem régen ment el a vendégünk,nagyon jót beszélgettünk, elröpült az idő.Reggel korán voltunk a piacon,megvettünk mindent a holnapi csomaghoz.Elkészült bográcsban a gulyásleves nem volt túl meleg kint de szerencsére nem esett,túrós batyu volt a desszerert.Főztem csirkepörköltet is így holnap nem kell főzzek.
Ancsa.i
Egészségedre a teát,szeretem én is.Elkezdtünk mi is teázni hogy jöttek a hűvösebb napok.
Jó pihenést kívánok mindenkinek.

jó reggelt mindenkinek!
Nagyon szép napos időnk lesz ma a tegnapi erős szél után.
Már iszogatom a kávém,jó erősre sikerült,fel leszek turbózva,úgyhogy hajrá.Legyen szép napunk!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás