Nem sikerült előbb idejutni, mert vendégeink is voltak ma...
Időben elkészültünk az ebéddel ma. Ugye vasárnap lévén húslevest főztem ma is... Második pedig muszaka lett. Persze céklát is főztem, szerencsére van még szépen, de már a pincéből hozom fel, hiszen odahordta le a férjem.... Nagy sikere volt most is az almás tortának, amit megint csak dió és mák keverékes töltelékkel készítettem. Nagyon megkedveltük, mert csak 3-4 púpos evőkanálnyi lisztet teszek bele, persze az is fele sima, ma másik pedig teljes kiőrlésű tönkölyliszt. Nagyon jó ez az összeállítás!... A Gábor is itthon volt, és még a sógornőmék is eljöttek Pestről, ma tartottuk anyósom névnapját nálunk... Anyósom nagyon megdicsért mindent, de megjegyezte, hogy már alig bír enni a sajtos tallérból, pedig az a kedvence... ezt eddig nem is mondta... na persze, hogy tudott még enni abból is. 
Csak nem régen mentek el a vendégeink... Aztán megvacsoráztunk, rendet tettem, most már tévézni és pihenni akarok! 
Lia!
Itt egyre jobb lett az idő, eső nem is volt... 5 órakor még sütött a nap, és 18 fok is lett.... aztán persze elkezdett sötétedni... mégiscsak ősz van...
Akkor biztos finom ebédet kaptatok a fiadéknál, igaz!... Te mit főztél holnapra? 
Egykettőre itt lesz már a péntek, képzelem, hogy már most milyen izgalomban vagytok az utazás miatt, igaz?
Nekünk is érdi bőtermő a meggyfánk, az idén már szépen volt is termés rajta!
Viszont azt a fajta cseresznyét mi nem ismerjük, de látom Klári dicséri....
Klári!
Ha a család tagjai szeretik a bárányhúst, akkor csak érdemes megcsinálnod.
.. Na és mit csináltál magadnak?
Ancsa!
Az ebéd utáni kávét én is erősnek találtam, ezért több tejet öntöttem a poharamba... így jól esett! 
Remélem, hogy majd megmutatod a fondantból készített kis cipőket! ... Hogy állsz velük?