Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ancsa!
Köszi a kávét, pont így szeretem. 
Tegnap hiányoltalak, de arra tippeltem, hogy megint nagyon elfáradt a szemed a munkába, és persze a szüleidhez is elmentél...
Klassz lehet az a led égősor a konyhában! Legyen sok öröm a világításban, és a látványában is! 
Nekem is nagyon tetszik a fiam nappalijában, de neki hangulatfényként van a mennyezet alatt körben plusz világításként.
Helyeslem a döntésedet, hogy ma nem mentél el dolgozni... igazán tudhatná a főnöknőd, hogy mennyire kényes a szemed!
Jó hírrel jöttél, örülök, hogy apukád és anyukád is jobban van... Az epével nagyon kell vigyázni, oda kell figyelni az étkezésre... Sajnos tegnap én is egy kicsit többet megengedtem magamnak... mert ugye a töltött káposzta nagyon nagyon finom tud lenni.. az is!... de nekem abból csak mértékkel, keveset szabad enni... aztán délután még megkívántam a császárszalonnát is, és bizony 2 kis szelet is lecsúszott... de annyira jól esett! ... és megint sütöttünk sütőtököt is... azt sem tudtam kihagyni... na ez más sok volt... na hajnalban kimentem a fürdőszobába, és olyan hátszúrás jött rám, hogy alig vártam, hogy visszaérjek az ágyba... szerencsére elég hamar elmúlott, és el is aludtam rendesen... Na ma aztán főleg oda figyelek, hogy mit és mennyit eszek...
Köszi, a fiam is már második hete köhécsel, és a torkát is érzi még időnként, alig várja a mai estét, hogy hazaérhessen....
Sok a feladat, ahogy olvasom... Csak ügyesen, egy kis pihenő ebéd után neked sem árt ám! 
Klári!
Tegnap bűnöztem, ami az evést illeti... meg is szenvedtem.... épp előbb írtam Ancsának is...
Örülök, hogy jobban van a Papa, jól drukkoltunk, akkor lesz öröme, ha megláthatja majd a dédike jöttét! 
Úgy látszik, hogy ez a pasi azt hiszi, hogy mindenek tudója... nálunk sem volt fagy, ettől még elhiszem, hogy másnál volt...az meg különösen nem volt szép, hogy a hátad mögött ilyen csúnyán viselkedett... de megkapta amit érdemelt...
Köszi neked is, a fiam is szereti a negrót, mindig van neki, sokszor szopogatja...
Ma én megint sütök sajtos tallért, nálunk ez a legkapósabb sós süti... Holnap együtt lesz a család megint, ilyenkor többet főzök és sütök is majd valamit még... Borsólevest és mákos pupácskát ígértem ebédre... én azért most magamnak főzök köménymagos rántott tojáslevest... szeretem is, meg az tényleg könnyű...
Mosni is kell, sok a feladat... de előbb hívom anyukámat telefonon, mert 8 óra körül mindig nagyon várja már, hogy mikor csörren meg... 
Neked is jó szorgoskodást!