Szia Lia!
Akkor Neked is jó munkát a hétre!... Gondolom, hogy várod még a jövő hetet, hogy egy kicsit a gyerekekkel együtt lehessetek! 
Tegnap a melegben fárasztó lehetett a befőzés, de szépen lett kecsap! 
Tiszakécskén mi is elmentünk a nagy strand mellett, de a Tiszát akartuk látni, és fürödni is nagyon jó volt most benne! ... Persze szombaton már újra Cserkeszőlőn fürödtünk a gyógyvízben. De azért ott is jól esett időnként felfrissülni a hullámban! 
Mivel ma nem kell főzni, miután kiteregettem a 2. adag kimosott ruhát, elmentünk Érdre, mert ott a T.com helyi irodájában volt intézkedni való...
1. Ugyanis elvittem magammal az én mobilomat is, de nem tudtam beszélni róla anyukámmal, mert letiltott... azt mondta amikor próbálkoztam, hogy 0 Ft az egyenleg, és rakjak fel rá pénzt... na én elfelejtettem, hogy már lejárt az 1 év, amikor utoljára befizettem rá összeget... mert amikor megkérdeztem az egyenleget, 5200-at írt, és november 4-i határidőt... én azt hittem, hogy ráérek majd akkor pénzt rakatni rá... De tévedtem. Most beírtam a naptáramba, hogy majd figyelmeztessem magamat, mikor kell pénzt rá rakni... Most van 8700 Ft-om, és lehet használni! 
2. Aztán a házi telefonon is, amikor hívtunk valakit, nem jelezte, hogy mi hívjuk, ezért volt már, hogy még a húgom sem vette fel a telefont, mert azt hitte, hogy "megint " biztosítással zaklatják, vagy valami hasonló... Na azt is átállíttattuk... már oké! ...
3. A legnagyobb gond pedig, hogy elromlott anyósom telefonja is, nem is tudtuk híbni még Cserkeszőlőről sem... szerencsére nem történt semmi gond, míg nem voltunk itthon...
Most már várja a férjem a telefonjára a szerelő jelentkezését, mert a tévé sem működik....
Na kellene ennél több probléma?