Válasz: Társalgás
Sziasztok újra! 
Ma a reggeli után elutaztunk Győrbe hárman. A férjem, én és anyukám. Az idén sikerült több napig is itt tartani anyut, de már azért ma mindenképpen haza akart menni.
Nagyon nagy volt a forgalom odafelé az M1-esen. De szerencsére folyamatosan tudtunk menni. Bár most is volt pár kilométer, ahol csak 80-al szabadott menni, mert útjavításokat végeznek. Sajnos elég sok helyen esett, Tatabányánál akkora zuhi volt, hogy amikor a Turul madárnál tartottunk, semmit sem láttunk, még a felhők is elég alacsonyan voltak... alig lehetett látni... A férjemnek volt a legfárasztóbb, mert ugye végig Ő vezetett oda és visszafelé is... Azért a visszaút jobban indult, igaz, hogy elkezdett esni az eső indulás után, de hamar elállt, és csak néha volt csepergés... Be is mentünk az Auchanba Törökbálinton, és bevásároltunk. Halat akartunk venni, amiből már főzi is a férjem a halészlé alapot. Ugyanis szombaton Pestről vendégeink lesznek, és halászlé van beígérve.
Ancsa!
Örülök, hogy nincsen komolyabb gond, és jók lettek az eredményeid. Akkor mindenképpen el kell végezni a fogászati híd cserét! Ez is időbe telik, de érdemes elvégezni.
Azt írtad, hogy a munkahelyi megbeszélés is jól sikerült...
Na és hogy állsz a lecsófőzéssel? Csak mára csináltál, vagy elrakni télre? 
Lia!
Akkor ezek szerint nálatok még rosszabb volt a helyzet az időjárásban, mint nekünk az utazás alatt ma... 
Finom ebédet főztél mára.
Nekem, nem kellet főzni, mert rengeteg maradékunk van, ma palóclevest ettünk és aranygaluskát pudinggal.
Az előbb még ettünk egy kis görögdinnyét is, nagyon édes.
Mi éppen reggel néztük a kertben, hogy már muszáj lesz főzni télre a paradicsomlét, mert szépen pirosodik, és egyre több lesz... Úgy döntöttünk, hogy holnap lesz a napja. ![]()
Én még pihenek egy kicsit, azért a mai utazás is fárasztó volt.... Aztán holnap, ha nem esik a mosógépet is beindítom....