Sziasztok újra! 
Ma nekem sincs ám kedvem semmi munkához.... azon kívül, hogy összedobtam ezt a gyors ebédet... Igaz, hogy még van sült túrógombóc és csokis puding, abból is ettünk egy kicsit.... Aztán a kávét is megittam tejjel bővítve természetesen... Akkor a férjem kitalálta, hogy menjünk el az Auchanba megvenni a Mindenszentekre a mécseseket... Na persze, mint mindig mást is vettünk... megint kiürítettem a pénztárcámat... még szerencse, hogy nem vittem túl sok pénzt... Legjobban a koktélvirslinek örültem, amit most sikerült először beszerezni! 
Margaréta!
Hú a havat még nagyon nem szeretném...
Gratulálok Karcsikának a helyezésért, nagyon szép eredmény! Ügyes igazán!
... Akkor drukkolok, hogy sikerüljön mindegyik unokádnak versenyezni legközelebb.
Most már Katiék is örülhetnek, ha jó a fűtés, a szép lakásban várhatják majd az ünnepeket! 
Ilona!
Gyönyörű őszi képpel jöttél! 
Úgy látom, hogy most már sajnos mindenhol ez a hideg, esős idő a jellemző... pedig ennek senki sem örül. Akkor jó vasalást... én most arra sem tudnám rábeszélni magamat...
Holnap már nekem is kell főzni levest és másodikat is... addig még kitalálom, vagy megegyezünk, hogy mi is legyen...
Ancsa!
Ó de jó ez a boszorkánylepkés kép! Vidám hangulatot áraszt! 
Tehát sikerült a filcet hazavinnetek... gondolom, hogy most akkor lelkesen készülődsz a párnákkal majd. Igazán jólelkű vagy!
Remélem, hogy közben már jól is laktál!