Válasz: Társalgás
Szia Ancsa!
Sajnálom, hogy ilyen rosszul kezdődött a heted! ... Én kávé nélkül nem is tudok elindulni, semmi munkába nem fognék bele, ha nem innék reggel... De miért nem ittál reggel kávét? 
Pihend ki magamat! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Szia Ancsa!
Sajnálom, hogy ilyen rosszul kezdődött a heted! ... Én kávé nélkül nem is tudok elindulni, semmi munkába nem fognék bele, ha nem innék reggel... De miért nem ittál reggel kávét? 
Pihend ki magamat! 
Hazaértem én is,szerencsére csendes napunk volt,jó volt így dolgozni.Ma nem kell főzni,maradt annyi hogy még holnapra is jut ebédünk.Itt nagyon be van borulva de nem esik egyenlőre.
Margitka!
A kinti munkához jó idő volt,nem volt meleg,nálatok sem esett?
Szia Lia!
Akkor Neked jól kezdődött el a hét! ![]()
Ma igazán kellemes idő volt a kerti munkákhoz... Egy kicsit kapálgattunk is... Néha jöttek a felhők, de ha a nap volt az uralkodó, akkor bizony el kellett bújni előle, mert eléggé melegen sütött... Eső nem volt semmi sem ma. Viszont a mosógépemet is beindítottam.. erről jut eszembe, hogy be is kell már hozni a ruhákat.. na megyek is ki...
Tegnap kaptam egy videót. Igaz, hogy a Facebookra be kell jelentkezni, ha másképpen nem indul el. De érdemes meghallgatni!... ma én már többször is ezt tettem. Nagyon nagyon tetszik! ![]()
De megtaláltam a YouTube-n is. Íme: Ninh Duc Hoang Long válogatós produkciója
Ti még eddig nem hallottátok? 
Margitka.
Köszi hogy megosztottad,csodálatos hangja van a fiatalembernek.
Lia!
Akkor már érdemes volt berakni! Én nagyon szeretem a zenét! Na és Ő meg igazán olyan szimpatikus is azon kívül, hogy gyönyörűen énekel! ![]()
Közben behoztam a ruhákat, és még volt szedve piros ribizli azt megmostam, leszemeztem és elraktam a fagyasztóba. Szerencsére van még a kertben. ![]()
Most pedig elköszönök mára. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ma egy kicsit elaludtunk, pedig tegnap este korábban felmentünk fürödni, és a tévét sem néztük már sokáig a hálóban. Most mégis még nagyokat ásítok itt a gép mellett... Na megyek és megiszom a kávémat, mert elkészült közben, a férjem már iszogatja is. ![]()
.
.
Na közben meg is ittam a kávémat. Ide is hoztam, hogy ne maradjon kávé nélkül a fórum:

Szervusztok,hazaértem,én is hozok egy csésze valamit,szerintem ez tea...
azért nem ittam kávét,mert Atti szokta főzni,mikor nincs itthon nem iszom ,hanem veszek a gépből..
Ma jó hajtós nap volt,megint elromlott az előttem dolgozónak a gépe,egy csomót javitgatták,felgyűlt a munka,mire megcsinálták,már csak egy óra ha maradt a munkaidőből és elkezdték hozzám hordani ölszámra a munkát..Na,mondom innen nem mehetek haza ha itt a sok munka,nyomtam gyorsan végül csak egy negyed órát kellett ráhúzzak hogy befejezzem amit rám nyomtak.De megcsináltam,hát mikor jövök el,kettő főnöknő is lekap,hogy maradjak még,üljek erre a gépre,arra a gépre,mondtam én megcsináltam az én munkám,más helyett nem dolgozok,szervusztok!
Elég jól kiléptem,haza is értem rendes időben,még egy sárgadinnyét is vettem,a múltkori isteni finom volt.Bevettem a propoliszom,most azt szedem már 5 napja,és tegnap dél óta nem köhögtem..Még nem százas,de érezhetően javul a torkom..remélem ennyi kinlódás után rendbejön.
Megyek melegitek egy kis húsgombóc levest és ebédelek,meglocsoltam a virágokat kinn,a kovászosomra épp csak ránéztem hagyom holnapig még,mert elég hidegek voltak.
Szia Ancsa!
Látom, hogy csak eszedbe jutottunk, amikor hazaértél. Köszi, most éppen jól is fog esni a tea. ![]()
Tehát Te is jobban szereted reggel, ha csak inni kell a friss kávét... Meg tudlak érteni! ![]()
Ügyes voltál a dolgozóban, hogy nemet mondtál a további munkára!... Nagyon pofátlan főnöknőd van, láthatta, hogy menyire sokat dolgoztál... Vastag bőr van a képén! De Te jól reagáltál! ... 
A mi sárgadinnye is legyen jó édes! Gondolom, hogy előbb egy kicsit berakod a hűtőbe, mielőtt felvágod... ugye?
Ez a propolisz jó hatással van! Akkor jó étvágyat a finom ebédhez! 
Én ma csak rakott krumplit főztem, és takarítással telt el az időm.... Most öntöztem meg a virágokat én is... 
Aztán gondoltam, hogy már lehetne pihenni is.. ezért itt kötöttem ki a gépnél! 
Bizony hogy a Propolisz nagyon sok dologra jó hatással van,kár hogy eddig nem próbálkoztam vele.http://www.mezbarlang.hu/a_propolisz_hatasa
Nézz csak utána ,érdemes.Nálunk a méhészek árulják a piacon,vettem egy üveg akácmézet is hozzá.Olyan propoliszt keresztem,ami nem alkoholos kivonat,mert az felmarja az amúgy is érzékeny nyálkahártyámat a torkomban.
A dinnye finom ,édes,ugyanott vettem ahol múltkor,mert az is nagyon finom volt.Kicsit hagytam csak hűlni,ne legyen nagyon hideg,mindenre figyelnem kell... ![]()
Sziasztok!
Volt egy kis időm, mert délutáni alvás van még, így gyorsan hozok képet a tortáról. Ilyen lett a szülinapi torta. több képet a konyhámba tettem be.
Vasárnap jöttünk késő dálután haza. Itt vannak a gyerekek, Leventét hétvégén hozzák.
Margitka! Anyukádnak kívánok nagyon boldog születésnapot, és jó egészséget mellé! Olvastam hogy ti is elutaztatok. Most láttam hogy kaptam levelet, de pénteken már elmentünk és nem volt időm már benézni, így nem tudtam válaszolni! Szép hétvége volt akkor ott is!
Lia! Gratulálok a szép bizonyítványhoz, nagyon ügyes az unokád! További sok sikert kívánok Neki!
Ancsa! Megint sokat szorgoskodtál, ügyes vagy! MeginT volt csoport találkozó?
Mennem kell mert felébredt a kicsi!
Ancsa!
Elolvastam a linket, de közben kiléptem a házból, mert csengettek.... valakit kerestek az utcában, és eligazítottam őket.... aztán csak kint ragadtam még egy kicsit... mert a teraszt is fel kellett söpörni, és a járdát is... jól elment az időm vele....
Na szóval, sok jó tulajdonsága, gyógyhatása van a propolisznak... Köszi a linket! Talán érdemes is lenne berakni a "Tudtad-e " topikba! ![]()
Milyen formában veszed? Tinktúraként? Vagy ? Lefotózhatnád! 
Egészségedre a dinnyét is! Az meg jó, ha odafigyelsz a hidegre is, mert kényes vagy rá Te is... ahogy én is sajnos....
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás