Válasz: Társalgás
Sziasztok újra! 
Lia!
Örülök, hogy jól aludtál, és a derekad is javulóban! 
Csak most tudtam idejönni a géphez.... Ez a délelőtt sem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Az ügyintézés, ami ma az orvoshoz menést illeti, vagyis a gyógyszerek felíratását... hát nagyon nagyon elhúzódott. Fél 11 után indultunk, és ugyan az asszisztensnő összeszedte az iratokat, a felírandó recepteket mindenkitől, de a doktornő csak 12 órakor érkezett meg. Na és csak fél 1-kor kaptam meg a recepteket, és utána mehettünk kiváltani a gyógyszertárba.
Mivel csak a karalábé levest főztem meg előtte, és a mikróban az árpagyöngyöt, akkor neki kellett állni a cukkini kirántásának, a férjem összekeverte a kapros tejfölt közben. Na így fél 2-kor azért megebédelhettünk... Utána persze pihenésképpen megnéztük a sorozatom mai részét... még szerencse, hogy vissza lehet tekerni a tévében! Most lett vége, de jól esett közben pihenni... itt nagyon nagy meleg lett... szerencsére a nappaliban kellemes a hőmérséklet! ![]()
Ti ma is délután mentek a férjeddel a fogászatra? 
Ilona!
Ma is gyönyörű csokorral jöttél! 
Sajnálom a barátnődet, hogy így megjárta... azért jó, hogy a férjére számíthat, ha ilyen állapotban van!
Te nagyon szorgalmas voltál, ha kapálgattál tegnap, és még a férjednek is tudtál segíteni! Azért jó, hogy ilyen ügyes, és a redőnyüket Ő is fel tudta fúrni a helyükre. Most már ez is elkészülhetett legalább.
Én ma úgy elfáradtam a délelőtti várakozásnál az orvosnál, hogy meggyért ma mégsem megyünk el, inkább holnap reggel...
Finom lehet ebben a hőségben a hideg meggyleves!
... Na és még mit találtál ki?