Válasz: Társalgás
Igen,én készítettem a képet,véletlenül vettem én is csak észre,nagyon szép volt.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Igen,én készítettem a képet,véletlenül vettem én is csak észre,nagyon szép volt.
Ügyes voltál!
.... Élőben mindig szebb is a szivárvány, de ezt a fotón is jól látni! ![]()
Zsombor nem látta?
Én viszont nagyon örülök, hogy mindjárt kimentünk ebéd után diót szedni, így még eső előtt száraz is volt, nem kell sokat száradnia tovább. 
Nagy volt a csend fent,szerintem pihentek.
Klári!
Most olvastam vissza,nagyon sok szeretettel köszöntöm én is az unokádat, szülinapja alkalmából.
Lia!
Akkor majd mutasd meg a fotódat Neki!.. Biztos örülni fog a képnek is... ![]()
Mára én el köszönök... Tévét nézünk a jó meleg szobában... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Elég jó éjszaka után vagyunk, kipihenten ébredtünk a szokásos időben 6 óra körül... Állítólag itt ma még nem várható eső, mosni is akarok, mindjárt berakodok a mosógépbe... Csak előbb lejöttem kávézni... Ma főzni nem kell, lehet takarítani....
Akkor jöhet a frissítő kávé!

Vidám, és ...
Sziasztok!
Én is kívánok nagyon szép napot Mindenkinek.
A férjem elment horgászni,kihasználja a jó időt.Én sem feküdtem már vissza,bevasaltam.
Margitka!
Köszi a finom kávét,egyet már ittunk,a következőt majd a dolgozóban.Nekem sem kell főzni,van sok maradék,egy pár napra elég lesz.
Szia Lia!
Igazi horgászidő van! Sok szerencsét a halfogáshoz a férjednek! ... 
Ügyes vagy, ha már végeztél a vasalással! ... Mi a reggeli után elmentünk a városba, kellett pár dolgot intézni.. vettem színes ruháknak való folyékony mosószert is, mert ma az elfogyott... Persze mielőtt elmentünk kiteregettem a ruhákat a teraszra, bizony odakint minden vizes volt.
... ezek szerint éjjel is eshetett, és most is olyan felhős, csúnya idő van... De a ruhák legalább jól kiszellőznek... majd délután behordom...
A Tescoba is beléptem, mert a hétvégén elfogyott a laktózmentes tejem, és vasárnap nem is kaptam, de ma volt, ráadásul még akciós is, mindjárt vettem 4 litert...
Most pedig végre nekiállok a sült túrógombóc elkészítéséhez, mert ez elmaradt, és ma már tényleg megcsinálom...
Neked is jó munkát a dolgozóban! 
Sziasztok!
Nem mondhatom hogy nagyszerűen lennék egy sünmalackával a számban , de élhetően. Fájni már nem igazán fáj, csak ezek a madzagok bökik a nyelven alatt. Már kezd emberi ábrázatom lenni. Az orromtól lefele az állam belilult de rendesen, párom úgy megijedt, hogy telefonált a mi dokinknak, de megnyugtatta semmi vész, sajnos ez az alapbajomra kapott injekcióktól van, majd felszívódik, csak elfelejtették mondani. Menni nem mentem így sehova, ill. Ácson voltam hétvégén fiaméknál. Nálunk még nem működik rendesen a fűtés és úgy döntöttek ott jobb lesz mert nem hiányzik hogy megfázzak.
Klárika! Unokádnak 
Mérgelődünk mert nincs rendesen net, és nekünk ez egy picit problémás. Párom sok munkát itthonról el tudott végezni így most elég sokat futkoshat. Ráadásul nekünk még a vezetékes telefon is internet alapú, se telex se egyéb. Állítólag bővítik a rendszert és ki is írták, csak a szórólapos nem ért oda mindenhová az értesítővel. Hát...
szóval... Remélem nem "Lucaszék" módjára készül a bővítés. ![]()
Sziasztok!
Csak bekukkantok, majd jövök. Gyorsan kiszedem a kiskertből az elszáradt virágokat még fér a kukába, mert egyszerre sok lesz, meg mondják hogy jön az esős idő.

Szervusztok!
Kicsit későn estem be,voltam benn a szüleimnél is,szerencsére most minden nyugi,jobban van apu,anyu az epéjével továbbra is kinlódik,szúrkálja azt mondja,éjjel nem volt jól,keveset aludt..Persze orvosról ő sem akar hallani sem,sajnos az van,hogy itt nálunk már nincs kiben bízni,kihez fordulni,mert semmihez nem értenek az itt maradt orvosok...
Ma semmi nem csinálok,csak eszem és pihenek,nincs is semmi más dolgom,kell ilyen nap is.
Szereztem egy zsák bundabélés hulladékot a szabászoktól,holnap hazahozzuk autóval,és varrok párnákat belőle,jó lesz tömőanyagnak,és ha mind készen lesz,elvisszük a cicamenhelynek,a dokinőhöz,aki Pocit meggyógyitotta!Van neki egy kis cicaóvoda,ő igy hivja,a hozzá bevitt és "ottfelejtett" utcáról mentett kiscicáknak,onnan örökbe is lehet fogadni,csak minden segitség jól jön,takarók,párnák,mert azért elég hidegek tudnak lenni télen és a cicák mint tudjuk,szeretik a meleget!
Na megyek is melegitek nokit pörivel,szerintem ha idegen hallaná,nem tudná mi az?
Jól teleeszem magam és annyi!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás