Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Ebéd után összerámoltam, végig felmostam mindent, jöhet itt is egy kis pihenés. A kávét is lefőztem ebéd után, most már jöhet ebben a nagy melegben egy kis fagyizás!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Sziasztok!
Ebéd után összerámoltam, végig felmostam mindent, jöhet itt is egy kis pihenés. A kávét is lefőztem ebéd után, most már jöhet ebben a nagy melegben egy kis fagyizás!
Szia Ilona!
Imádom a levendulát! Gyönyörű lehet élőben ez a mező! 
Bizony a nagy melegnek köszönhetően, és ugye nyár lévén nagy hidegek nem is várhatóak, most is jó rövidre vágattam a hajamat. Ilyen lettem:
Finom ebédetek volt ma is. Mi is túl vagyunk az ebéden már, és most egy kicsit lustálkodunk. 
Akkor elhiszem, hogy jó éhesen értetek haza, ha ennyi helyen is voltatok vásárolni! De a lényeg, hogy mindent kaptatok, amit szerettetek volna! ![]()
Az jó, ha sikerült rövid nadrágokat is találnod magadnak! Szerencsére nekem is van elég már.
Éjszaka azért jól aludhattál, ha közben meg is ébredtél!
Ilona!
Jó fagyizást! ... Mi is nyalakodtunk az Auchanban. Nagyon finomakat választottunk, volt bécsi kávés és csokoládés mogyorós többek között. Mi ezeket választottuk ki... Több gombócot nem mertem enni. Gyümölcsös is volt, de én azt inkább frissen, nyersen szeretem... 
Szervusztok!
Sajnos nálunk agy károkat okozott a hajnali vihar..nagy fákat tört ki,meg ágakat le,hazafele mikor jöttem már mindenhol takaritották el a romokat..Mikor mentem reggel ,illetve hajnalban,olyan fura fény volt,sárgás,fehéres,szinte nappali világos...aztán ahogy beértem,már jött is a hatalmas feketeség és elöntött minket,este lett,és nagyon erős szél,meg jég is volt,nagy vihar volt,szerencse,hogy Atti még itthon volt és bezárt mindent,meg kihúzott mindent,nem tudott elmenni,mig nem csillapodott a vihar..
persze a balkonon minden elázott,mindent ki kellett teregetnem,szerencse,hogy a virágoknak nem lett baja...Nem is emlékszem ilyen viharra...talán egyszer volt mióta élek,mikor betörte a jég az ablakaimat ...és még nincs vége..továbbra is sárga figyelmeztetés van érvényben..
Sziasztok.
Látom mindenhol volt vihar az este,itt is dörgött villámlott,szerencsére kárt nem csinált.Kimentünk a piacra,vettünk meggyet,majd holnap kimagozzuk.A férjem leszedte a ribizlit,nem sok lett,az is megy a fagyasztóba.
Margitka.
Szerencséd volt hogy sikerült elintézni a fodrászt,igazán csinos vagy.
Ilona.
Ti is sokmindent elintéztetek,jól esett a fürdés,jó hogy közel a medence.
Sziasztok újra! 
Ancsa!
Ott is nagy vihartok voltak ... hát ez nagyon bosszantó. Jól kimérgelődhetted Te is magadat.
... és még továbbiak is várhatóak .. itt is ezt mondogatják...
Lia!
A piros ribizli is kezd érni, de azt még nem kell szedni, viszont holnap a feketét már muszáj lesz... de előbb az uborkát és a málnát szedtük ma...
Mivel eső nem esett, csak a kertben kötöttünk ki délután... a maradék uborka kevés volt, amit meghagytam reggel, amikor csináltam salátát, délután újraszedtünk. Jól tettük, mert összejött egy 5 literes üvegbe való! Már ott van az üveg a kis asztalon a hársfa alatt. Lesz kovászos uborkánk! ![]()

Na és a málnát is le kellett szedni, mert vasárnap óta az eső és a meleg hatására megint szépen lett! Tettem el 3 dobozzal a fagyasztóládába, és egy adag turmixot is csináltunk. ![]()

Szia Margitka!
Jó rövid lett a hajad, de most ez a jó a nagy melegben! Nagyon jól áll ez a rövid haj! Neked volt hosszú hajad valamikor?
Látom, hogy lett kovászolni való uborka is! Ilyen melegben hamar megérik, és lehet fogyasztani. Szépen lett málna is, biztosan jól is esett egy pohár turmix is belőle!
Itt el van borulva lehet hogy éjszaka lesz egy adag eső.
Ilona!
Nekem lány koromban gimis voltam, amikor hosszú hajam volt, majdnem derékig érő... amikor a férjemmel megismerkedtünk még 19 éves koromban is hosszú volt... aztán az eljegyzés előtt vágattam el, azóta rövid a hajam. ![]()
Nálunk is egész nap a felhőket lessük... pont akkor sütött egy rövid ideig a nap, amikor a málnát kezdtem el szedni... de szerintem itt is lesz eső még ma.. vagy éjjel...
Szia Lia!
Mi ia egy nagy gyerekek vagyunk, bizony nagyon jó hogy van medence. Mindig be kellene menni Miskolcra,ha strandolni szeretnénk, így meg helyben van!
Sok meggyet teszel el télire? Jó is lesz majd elővenni. Gondolom ott szépet kaptál?
Szia Ancsa!
Jó nagy viharok vannak felétek is! A cicusok tudnak pihenni a dörgéstől, nem zavarja őket? Jól beázhatott a balkon, lehetett takarítani. Van mikor nyitva maradnak az ablakok itt is, a fürdő, wc, kamra és nekem is beszokott verni. Én is mérgelődök akkor mert bizony van takarítás utána! Ilyenkor ezeket sohasem zárom be nyáron, és azért feledkezek meg róla!
Most már én el is köszönök mára... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margitka.
Nagyon szép az uborkátok,hamar megérik ebben a melegben.A málna is nagyon finom lehetett.
Nekem is fiatal koromban volt hosszú a hajam,de már nem hiányzik jobb a rövid.
Pont a napokban találtunk képet, érdekes volt visszanézni.
Ilona.
Nem vettünk csak 5 kg-meggyet,elég lesz.
Most mellé tesztem a ribizlit is,jobban elfogy.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás