Sziasztok.
Ma igazán nyugis napunk volt,látszik itt az év vége az iskolákban,most mindenki megy még betegen is,hogy letudják zárni az év végén.Reggel megfőztem az ebédünket,lecsós harcsa volt,kipróbáltam a zabliszttel nokedlit készíteni,nagyon finom lett,ízlett a férjemnek is.Egy kis szódabikarbónát tettem a tésztába,2x kellett leöblíteni mert eléggé ragacsos volt ahogy megfőtt,de így fogom ezután is készíteni.

Margitka!
Itt nem volt egy csepp eső se,dörögni dörgött,siettem is haza mert biciklivel voltam,féltem elázom,de nem.
Mi holnap szeretnénk elmenni a piacra,húst venni,ha sikerül pénteken végre elmegyünk horgászni még az idén nem is voltunk.
Szombaton elhívtak Bicskére cseresznyét szedni,én nem szedek sokat magunknak,inkább meggyet teszek a fagyasztóba majd.Megjavult a hűtőtök?
Ilona.
Igen,szépen érik az eper,minden nap van egy kis tálkával,de szerintem jövőre lesz majd több mert még fiatalok a tövek.
A cseresznyefán is most érik a cseresznye,az a Levi fája,többször kicseréltük mert nem volt jó fajta rajta a cseresznye,most talán sikerült jót kifogni,szép nagy szemek vannak rajta.Majd viszünk Leviéknek is,júliusban,igaz csak fagyasztva tudunk vinni,de legalább megkóstolja Ő is.
Ancsa!
Holnap veszek én uborkát,vasárnap vendégek jönnek addig meg is érik ebben a melegben.