Válasz: Társalgás
Itt egyáltalán nincs meleg,sőt a szél is feltámadt,újfent felhősödik,szerintem eső lesz megint.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Itt egyáltalán nincs meleg,sőt a szél is feltámadt,újfent felhősödik,szerintem eső lesz megint.
Szia Ilona!
A mai virágos kép is csodás! ![]()
Örülök, hogy ez az eredményed is jó lett! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! 
A torta meg biztos, hogy jól fog sikerülni! Hiszen Te már nagyon sok finom és szép tortát készítettél! Hajrá! ... 
Ancsa!
Nálunk egyenlőre nincs nyoma semmi felhősödésnek sem.... nem is bírtunk kint maradni tovább már...
Én is gondolkodtam azon, hogy valamit sütni kellene, hiszen dióm is van bőven, de talán majd holnap... ma túl sokat dolgoztunk délelőtt... nincs kedvem már ma dolgozni semmit sem... 
És már szakad is az eső...
Jó friss lesz majd a levegő! ... Csak nem esik egyfolytában majd...
Itt bezzeg süt a nap ezerrel!
Talán 1-2 fehér felhő van... 
Mi azt hiszem, hogy megint megnézünk egy filmet. Most választunk... ![]()
Arra nem is panaszkodhatunk hogy nem friss a levegő,hiszen minden nap esik egy kis eső...szerencsére nem vészes,nem viharos,már el is állt,de áll a viz az utcán.
Sziasztok újra.
Hazaértem,nem volt vészes napunk de azért elhúzódott a rendelés a tanácsadáson.Még szerencse hogy előtte vásároltam főzni valót holnapra,már fő is,krémlevest és töltött karalábét készítek.
Margitka!
Itt is nagyon meleg volt egész nap,most lett egy kicsit borongós az idő.
Akkor jól kidolgoztátok magatokat,jól esett a pihenő.
Ilona!
Én a 2 csomag pudinghoz 6 dl tejet teszek,de tördelek bele csokit,vagy kakaót,jól meg keményszik így.
Jó hír hogy rendben vannak az eredményeid.
Ancsa!
Gyorsan eltelt a szabadnapod,jó volt egy kis lazítás,időnként azt is kell.
Megviccelt a fórum,2x küldte el a hozzászólásomat.

A délutáni kinti pihenőnket idebent egy film megnézésével folytattunk. Több, mint 2 órás volt...
Mivel holnap lesz éppen, hogy 36 éve halt meg 43 éves korában Romy Schneider német-francia színésznő. (Sissi!), az Ő filmjei közül ma én választottam egyet a film címe: A medence ... Ez egy francia-olasz filmdráma. Érdemes elolvasni az ismertető alatt is a véleményeket... mert mi ketten néztük a férjemmel, de mindegyikünknek más volt egy kicsit a véleménye...ez nem egy valóság jellemző... bár ízlések és pofonok különböznek, ahogy szokták mondani...
Azért majd berakom a filmajánlóba, aki ráér majd megnézheti valamikor. ![]()
Alig lett vége a filmnek a fiam is hazaért Pestről, és ma is volt mondandója.. mindig történik valami...
Ancsa!
Itt eddig nem volt eső, sőt még mindig 29 fok van, tiszta nyár. Kimentem a kertbe, végignéztem a mai munkánk eredményét... Ilyenkor azért mindig megállapítom, hogy érdemes dolgozni, most nagyon szép lett minden, ahol dolgoztunk benne! ![]()
Ma pihenj le korán, hogy reggel frissen ébredhess! 
Lia!
Finom ebédet készítesz holnapra! ![]()
Mostanában én is jártam már így a fórummal, sajnos időnként akadozik nekem, főleg reggel... de utána már nem szokott gondom lenni vele... 
Margitka!
Jó is végignézni a munkák eredményén,még ha sok fáradtsággal is jár.
Szeretem én is ezt a színésznőt,nagyon szeretem a Sisit című filmet is.
Jó pihenést kívánok Mindenkinek.
Lia!
Közben volt dolgom a konyhában, ezért megint elkerültük egymást. De most már követlek is. Te is aludj jól éjszaka! 
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek!
Megint rossz éjszakánk volt,megint éjjel kettőig zaj volt a bárban...alig aludtunk...Amúgy is rosszul alszom mikor tudom hogy menni kell dolgozni,de végül is csak három nap ezen a héten ,a péntek megint szabad!
Atti tegnap permetezte a szőlőt,rá egy két órára volt egy jó nagy zuhé...tök feleslegesen dolgozott...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás