Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka! Ma egész nap esett itt az eső. Ma nem volt meszelés, elmentünk a boltba mi is, apróságokat kellett venni. A leves mellé tegnap grízes tészta volt. Ma meg tökfőzelék volt sertéspörkölttel, délután meg túrófánkot készítettem. A főzelékből marad holnapra is, ha jó idő lesz akkor folytatjuk a munkát.
A nászéknál van olyan nagy medence 6 x 5 méteres és kupolája is van. A víz néha olyan meleg benne, hogy a nászasszony engedi bele a hideget. De nagyon szuper ha hideg van kint akkor is lehet fürdeni mert a kupulát behúzzák. A férjem éppen megnézte délelőtt a víz 23 fokra hűlt le de kint a levegő 19 fok volt.
Hétfőn lesz meg az utolsó leletem, remélem ez is jó lesz mint a többi.
Lia! Jó hogy túl van a kutyus a mútéten. Remélem jó viseli és hamar meggyógyul. Finom sütit készítettél! Ha jó idő lesz hamar felmelegszik a víz a medencében. Én sem akartam elhinni, hogy felmelegedett ennyire, jó volt már benne megint lubickolni.
Ancsa! Szép virágot sikerült venned. Én is örülök ennek a medencének! Ha jönnek a gyerekek akkor ki is van használva rendesen, mert mindegyik szeret benne pancsolni.