Sziasztok! 
Ancsa!
Ja tényleg, Neked ma dolgozni kellett menned... akkor azért siettél annyira. Nem baj, ott is megnéztük a kávét, amit hoztál! 
Ha ennyire felhős volt az ég, jól tetted, hogy iparkodtál hazajutni! Sajnálom, hogy ennyi bosszúság ért a munkahelyeden. Ezt elviselni szinte már tűrhetetlen állapot... én nem is tudom, hogy bírod... 
Lia!
Nálunk nem volt látható jele a leandereken a tetűnek, de ennek ellenére lepermetezte a férjem az egyik nap, mert a levelei viszont eléggé csúnya barna foltosak...
Finomat főztél, holnapra még nekünk is maradt kettőnknek ebéd, de holnapután műár főzni kell majd.
Ma szuper idő volt, mégsem ért ide eddig az eső szerencsére... Mi ezt ki is használtuk, és a reggeli után kaptuk magunkat, és elmentünk kirándulni a közli Pákozdra. Most egy kicsit rövidebb túrát választottunk, de nagyon jó volt. Ma rengetegen kirándultak arra. Természetesen fotók is készültek, majd rakok be valamelyik nap. 
Délután 3 órára értünk haza, bizony éhesek is voltunk, gyorsan ettünk is mindenből, és még nasiztunk, a tortát tegnap délután fotóztam le, ma már nem sok maradt, de holnap még ehetünk belőle...