Sziasztok!

Margitka! Meghoztam a kávét délutánra, éppen mi is most isszuk. Délelőtt Miskolcon voltunk, mi is jól bevásároltunk, minden fogyóban volt. Vettünk takaró fóliát a medencére, jó vastag, és nem kell most kötözgetni, csak egy helyen kell összehúzni az egészet. Nagyon jó, és jobban befedi az egész medencét, és főleg erős nem olyan vékony mint amit adtak hozzá. Az csak két évig tartott.
Nagyon szép a terasz és a huzat is a széken. De jó is ott üldögélni, kávézni, ebédelni. Amint látom jó nagy teraszotok van. Jó sokat dolgoztatok ma is, szépen szépül a kert. Most már jöhet ma is a pihenés egy kicsit.
A hajszáritó is szuperül néz ki. Próbáltad már?
Ma maradt levesünk, másodikat reggel megfőztem mielőtt mentünk volna, sertéspörkölt lett krumplifőzelékkel.
Nekem most délutánra nagyon megfájdult a fejem, szerintem nagyon meleg volt. De már a kávé kezd helyrehozni!
A tegnapi irásomból kimaradt, hogy Levente már nagyon várja az iskolát.n Éppen ma volt a beiratkozás, de így alakult most nem tudott ott lenni. Sok dolguk volt nem tudtak hazajönni érte. A múltkor az ismerkedőn szombaton ott volt, és nagyon tetszett minden, de erről már írtam itt.
Lia! Te is megteszel mindent a gyerekek kedvéért! Finomakat készítesz,amiket szeretnek. Milyen aranyosak lehetnek együtt hárman, itt is amikor együtt van a három unoka, olyan jó nézni őket!
Szebb lett a házunk, hogy az alsó szinten is ki vannak cserélve az ablakok, de látni hogy hiányzik a redőny. Így oda is megrendeltük, így teljes.
Ancsa! Aranyosak lehetnek a szülők, mikor várnak! Igaz csak Te vagy egyedül Nekik! Biztosan fognak örülni a kis padnak! Örölük, hogy jó helyen van a nagynénéd! Így anyukád is megnyugodhat! Ügyesen el lett intézve, itt nehezebben megy.