Sziasztok!
Itt is szépen sütött délelőtt a nap, most már el van borulva és hideg szél fúj.
Margitka! Guszta a rizscoh amit hoztál. Mi is megebédeltünk de nincs semmihez sem kedvünk, majd tv-t nézünk és pihenünk. Délelőtt rábeszéltem magam sütöttem egy kis túrós pogácsát. Finom lett a receptet a neten találtam. Szinte eteti magát! Sütőpor is kell a tésztájába én meg ezzel jobban szeretem, mint az élesztőst.

Nem is ujságoltam,a szemem fáj, a szemhéjam be van dagadva, ha lefele néztem akkor meg szúrt bele. Péntek reggel vettem észre, hogy valami nem stimmel. Ma szintén, a férjem mondta kamillázzam, az jót tett neki. Most jobb egy kicsit. Én csütörtök éjszaka annyira felhúztam magam, hogy szét tudtam volna már robbanni. Megint a kutyáról panaszkodok! Este elkezdte az ugatást és egyfolytában reggel négyig ugatott! A férjem sem aludt, nem bírta már ő sem, kiment éjszaka fél háromkor rászólni, az a monoton egyfajta csaholást, mintha csak a szobában lett volna. Szeretjük az állatokat, jó ha van, mert jelez, ha van valami, de ez már sok! Elkezdett a fejem fájni, annyira felhúztam magam, hogy nem lehet pihenni! Szerintem a szemem is ezért dagadt be, nem tudom a vérnyomásom is mennyi volt! Nem hiszem hogy a többi szomszéd tudott aludni,hiszen mondták a férjemnek hogy ők is hallják! Tegnap és ma még eddig csend van, lehet hogy valakik már szóltak, de nem tudom meddig lesz így. Még nappal is idegesítő, nem még éjjel.
Egyébként rendesek a szülők akik jönnek etetni, egyidősek is vagyunk, de látni hogy sunyítanak, szerintem tudják mit csinálnak a kutyák. Én már mondtam a férjemnek felveszem és a nagy hangfallal kihangosítom még jobban!! Na jól kipanaszkodtam magam! Én már jeleztem feléjük, a válasz ők meg az autók hangjától nem tudnak aludni, a főuton laknak.
Lia! Köszi! Szedi a gyógyszert mondták a szülők délelőtt hogy elég jól aludt az éjszaka! Jól elfáradhadtál, hogy ennyien voltakm pihenjél sokat!
Ancsa! Téged is megdolgoztatott jól a zsírsütés! Én is jártam már így, alig győztem csuszkolni, nem ért annyit az egész!