Sziasztok!Minden rendben Pocival,csak tele van bolhával...ami teljesen meglepet,mivel ki sem mozdul a lakásból,de a dokinő azt mondta bevihetjük a lábunkon az utcáról.Ezer hála és köszönet egy kedves ismerősömnek,aki beajánlott ehhez a doktornőhöz,olyan pirulát kapott Poci ,hogy egy fél óra múlva minden bolha kipusztult belőle,össze kell porszivózni,egyúttal be is oltattam,kapott könyvecskét is,és a fogait is megnézték,meg a szivét is,minden rendben vele,csak kicsit túlsúlyos,7 kiló 40 deka,ezért fogyókúrára kell fognom,kaptam tápot is és mérőpoharat annyi ennivalót szabad adni egy nap neki csak,sem csirkemell,sem alutasak sem semmi más,egyelőre keverve kell adjam a többi táppal.Nagyon jól viselkedett,az oltásnál sem sirt,annyira tetszett a doktornő még meg is puszilgatta a fejét!
Ilona!
Jaj nagyon sajnálom,kivánok mielőbbi felépülést nagybátyádnak,remélem hamar rendbejön!Jó sok körte lett,elfogy mind a télen?
Margitka!
Az UFI rendben van csak ez megint plusz kiadás volt,jaj az a torta annyira guszta,abból is ennék,meg a finom túrós perecekből is,na és Lia töltöttkápija,juj nagyon éhes vagyok,most már meg jött az étvágyam is,hogy Pocival minden rendben van.
Annyira örülök,hogy ehez a dokinőhöz mentünk,olyan fiatal,meglepődtem,de már tudott rólam,az ismerősöm mindent mesélt Pociról!
Szóval,minden jó ha a vége jó,megyek bolhát porszívózni! 
Zsuzsa!
Mindig igy járok,mikor pihenést tervezek be,ezért inkább nem is szoktam! 
Hozok egy kis finom,forró teát,nagyon esik az eső és hideg van nálunk!