Sziasztok,bocsi hogy nem jöttem a kávéval reggel,de most értem haza nemrég,korán elmentem találkozni valakivel aki adott valami fertőtlenitő szert amivel a lakást átfújom,törölöm,porszivózok,ágyneműt lehúztam az ágyat is átporszivóztam ,befújtam...ugyanis amit korpának hittem Pocin,valami atka petéje,attól vakarózik,mára már feketék lettek de ahogy kefélgetem hullanak el,mert szerintem a csepp és a tabletta megteszi a hatását,de ahogy kikelnek attól vakarózik,de ha megcsipték elpusztulak.Több,mint valószinű,hogy Prücsivel hoztam haza valami parazitát,hiszen ott 8 macska van,és ki tudja milyen koszosak,nem voltak oltva,féregtelenitve semmi...
Ennek köszönhetően,most kaptam is a fejemre Attitól,nem is szólhattam semmit,mert igaza van,viszont Pocit nagyon féltem,holnap visszük állatorvoshoz,jobb ha megnézik mi ez benne?Ma reggel nagyon nyugtalan volt,idegesen nyalogatja magát,néha vakarózik is,meg rángatózik a bőre,meg megugrik,szalad pár lépést,mintha csipnék...egész nap kefélgetem,hogy amit tudok kifésüljek belőle,a bőre most is tiszta a szőre közt vannak a pöttyök.Tiszta ideg vagyok,ez hiányzott még nekem,felhivtam Babit,szóltam neki vigyázzon Prücsivel,mert ő hazahordja,neki is két kutyája van otthon,ki tudja miket visz vele haza?De szegény Prücsi sem hibás,ő vitte ebbe a fertőbe...Minden estre feltettem a bolhairtónyakörvet is Pocinak,na megyek és mindjárt teregetem az első adagot kifele.Mindent alaposan át kell takaritsak,elvégre mi együtt alszunk,együtt vagyunk állandóan Pocival.