Válasz: Társalgás
Hú de gyönyörűek,szép szalagosak.Köszi a kóstolót.
Nekem is megsültek a csigák csak most telefonról nem tudok képet hozni.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Hú de gyönyörűek,szép szalagosak.Köszi a kóstolót.
Nekem is megsültek a csigák csak most telefonról nem tudok képet hozni.
Átmentünk a boltba húst venni, nem is ártott egy kicsit a levegőn lenni... olyan álmosító az idő... persze esernyőt kellett vinni, mert elég jól esik már az eső.... amikor indultunk, épp csak szemetelt... 
Holnap csirkéből pörkölt lesz, már régen nem volt.... Meg sütök egyben karajt is, de azt még be kell pácolni...
Ancsa!
Akkor hajrá holnap! ... Te sem maradhatsz ki a fánk sütésből! ... 
Lia!
A kakaós csigák mindig gyorsan fogynak itt is... Egy időben én is nagyon sokat sütögettem... de most már visszafogom magamat... és a fiúkat is próbálom meggyőzni, hogy nem egészséges a sok édesség... több-kevesebb sikerrel.... De látni kellett volna, amikor bejelentettem, hogy ma fánkot sütök!... Hát úgy örültek, mint a gyerekek! ![]()
Most már én elköszönök... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

jó reggelt mindenkinek!
Tegnap vettem egy tálca csirkemellet a Kauflandban,nem ezt amit tegnap elkészitettem,ez tanyasi...na szóval,abból vágtam fel tegnap a macskáknak...mind a kettő hányt tőle...azt hiszem a többit fogom és kidobom,többet nem veszek,én is félek megenni,ha a macska is beteg lett tőle,ki tudja nekünk nem -e lesz bajunk?még jó hogy vannak a macskák ,tesztelik a húst..volt olyan ,amihez hozzá sem nyúltak...biztosan megérzik a sok vegyszert,amit beleinjekcóznak...na remélem nem lettek nagyon betegek tőle,de Bitta már tegnap hányt,Poci meg ma reggel...úgyhogy megint diétára kell fogjam őket..úgy látom ha csak száraz eledelt esznek nincs bajuk...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
... Azt mondják, hogy élénkít... de én is megnyugszom, ha már megittam...
Sajnálom a cicusaidat, akkor csak kúráljad őket! Lehet, hogy nagyon hozzászoktak már a száraz eledelhez...Milyen felhasználási határidő volt ráírva a csirkemellekre a tálcán? ... Megnézted?... Bár már semmiben sem lehet megbízni.... 
Egy kicsit elaludtunk, de jól esett pihenni.... Már este elkezdett is hullni a hó, apró pelyhekben, reggelre fehér is lett minden... de csak nagyon kevés hó hullott...
Mi is megittuk a kávét... a húslevest már össze van készítve a gáztűzhelyen, csak a gázt kell meggyújtani majd...
Margitka!
Megnéztem ,persze,de őszintén annak sem hiszek,lecserélik rajta,de nem volt romlott,vagy ilyesmi,inkább valamivel fel szokták javitani az állagát,láttam a neten és általában a mellbe meg a combokba injekcióznak valami térfogatnövelőt meg ilyeneket...azt érezhetik benne,elvégre a macska képes a rákot is megérezni az emberben...csak nem lehet rá kiképezni,hogy jelezze,mint mondjuk a kutyákat...vannak már erre a célra kifejlesztett kutyák,de a macskáknak 6x jobb a szaglásuk ,mint a kutyáknak,csak nem jeleznek...igy nem is tudja az ember!
Ancsa!
Hú ez nagyon érdekes! ... Kár, hogy nem tudják még a cicusokat is betanítani arra, hogy valahogy jelezzék a bajt... 
Nem,mert a macska nem idomitható,csak ha ő is akarja,nem olyan,mint a kutya,viszont sokkal jobb a hallása,10x jobb,a látásáról nem s beszélve ,hiszen sötétben is remekül lát.Viszont azt mondják a macska mivel szeret az ember közelében lenni és hozzábújni,meg az ölében feküdni,általában ha ugyanoda fekszik mindig ,ott a baj!
Sziasztok.
Szép napot kívánok én is mindenkinek.
Ma a húsleves mellé rántotthús lesz párizsi bundában,sajtos-tejszínes vegyeszöldséget sütök mellé.
Maradt meg sok tojásfehérje,készítettem madártejet.
Margitka.
Itt is esett egy pici hó,a kertben látszik,de az úttesten nem.
Ancsa.
Itt mutatták a tv-ben egyik nap hogy világított a csirkemell,valamivel azt is kezelték,ki tudja mit etetnek meg velünk.
Sziasztok újra! 
Ancsa!
Na és a Te cicusaid hova feküsznek az öledben? ... Mindig ugyanoda, vagy fészkalódnak? 
Lia!
Finom vasárnapi ebédet készítettél Te is mára. A napokban én is emlegettem már a rántott húst, elég régen volt... aztán most másra esett a választás.... de lassan én is készítek már. Van nekem is jó sok tojásfehérje lefagyasztva... de finom is tud lenni a madártej!... mindig csak akkor gondolok rá, hogy ennék, amikor valaki megemlíti! ![]()
Délelőtt még készült pár fotó a hóról, de nem értem rá még feltenni a gépre, majd talán később majd hozok belőle még párat...
Poci nem nagyon jön ölbe,csak ha én felveszem,akkor egy darabig ül,de aztán leugrik. Bitta szeret ölben,de a lábaimon szokott feküdni!És folyton izeg-mozog!
Ancsa!
Akkor Te megnyugodhatsz.... A lábaid nem fájnak?... Igaz, ha nem marad ott Bitta... az is jelenthet valamit! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás