Válasz: Társalgás
A vacsorán túl vagyunk, rendet tettem már a konyíhában és az étkezőben... Most már én elköszönök mára... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
A vacsorán túl vagyunk, rendet tettem már a konyíhában és az étkezőben... Most már én elköszönök mára... További kellemes estét, jó pihenést! 

jó reggelt mindenkinek.
Lehűlést mondanak,egyelőre nem igazán érzem,ma sietek haza bablevest főzök és csirkemájat tarhonyával.Még a heteshez is be kell szaladni,a macskáknak is kell venni valamit,napok óta nem kaptak semmi húsfélét,csak szárazat!
Már ideje lenne a turiba is benéznem,idén még nem voltam!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Akkor lesz feladat Neked is bőven. Ma én is főzök már. Tegnap elugortunk a zöldségesbe, és vettünk savanyú káposztát... Jóval több lett, mint 1 kg... kérdezte az eladó hölgy, hogy "maradhat-e?" ... hát persze, hogy maradhat, mert nyersen is jó eszegetni... bár nekem már óvatosan. Tehát ma főzöm meg a nagy fazék töltött káposztát...
.. aztán csak valami könnyű leves kell, talán rántott tojásos, köményes leves lesz, én szeretem, egészséges, és pikk-pakk elkészül...
Na de most már én is megiszom a kávémat. Itt illatozik mellettem... 
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!

Margitka! Nekem ma porszívózni kell. Tegnap vettem hurkát legyen itthon ha jönnek a gyerekek. Ma sütök belőle az lesz az ebédünk. Úgy állítom össze a menűt, hogy azért tudjak velük is lenni egy kicsit. Megpróbálok megint előre dolgozni. Vasárnap húsleves, mint mindig, mellé stefánia szelet lesz szereti mindenki. Vagy pénteken, vagy szombaton lesz a hurka, meg fánk.Péntekre még nem tudom lehet hogy bableves lesz.
Nálad is finom ebéd lesz, a töltött káposztából lesz bőven.
Ancsa! Köszi a kávét, jó a szöveg mellé! Már töltöm is fel neked, most isszuk másodikat.
Szia Ilona!
Már elkészültem az ebéddel, most lesz pár napra megint, csak pénteken kell újra levest főzni... meg szombaton talán sütök én is... majd még meglátom... Ebéd előbb van egy kis pihenőnk... jól is esik leülni már! 
Most először a gyakorló topikba néztem be, mert kíváncsivá tettél, hogy Te ott vajon mit akarsz kipróbálni! A képet látom ott is! ![]()
De ez a mai kép, amit ide hoztál, egyszerűen ámulatos! Nagyon nagyon tetszik Köszi! 
Gondolom, hogy a porszívózással már végeztél, és talán lassan az ebéd is készen van nálatok is! ![]()

Szervusztok!
Fő a bablevesem,füstölttel,van hozzá lilahagyma,juj alig várom.A macskáknak is sikerült venni egy kis pulykahúst,megint nagy áremelkedések lesznek ,felment az eu a benzin minden,az után az élelmiszer ára is megy fel!Hét végén megyek vásárolni,mg adót is kell fizessünk,,,pffff.az év eleje mindig nehéz...
Sziasztok.
Majdnem fázom ahogy ezekre a havas képekre nézek,nagyon szépek de csak innen bentről a jó meleg szobából.
Mi ma megettük a maradék káposztát,holnap nekem is kell valamit főzni.
Margitka.
Finomság főtt nálatok is,most elég sok káposztát ettem egy darabig elég lesz.
Ancsa!
Bableves régen volt nálunk,inkább nyáron bográcsban szoktuk főzni,de most jól esne.Egyszer kipróbálom a lilahagymával,ahogy Ti szoktátok enni.A kocsonyát citrommal is itt tanultam Margitkától,azóta én is úgy eszem.
Ilona!
Jó lesz Nektek megint együtt lesz a család,úgy volt hogy jönnek Leviék februárban,de csak áprilisban tudnak jönni,akkor mind a 4-en haza tudnak jönni.
Nagyon szép tortát készítettél,biztosan nagyon örült aki kapta.
Sziasztok! 
Na most már én is idejöttem a géphez... Átugortunk a boltba, akartam mandarint venni, mert délelőtt a zöldségesben elfeledkeztem róla... Már csak 2 db van... sajnos a Tescoban nem volt most, narancsot meg nem akartam venni, de a banán akciós volt, abból vettem is... mostanában az esik a legjobban nekem... De majd holnap elsétálunk újra a zöldségesbe, ha lesz kedvünk, talán ott kapok mandarint is...
Ancsa!
Akkor megint itt egy havas táj, nekem tetszik, én már annyira szeretném a havat! ![]()
Tehát siettél haza főzni... akkor már biztos készen is van a levesed.
... na és a turi?.. az kimaradt?
Lia!
Igazad van, bentről jó nézni a havas tájat... de azért én egy kicsit kint is tudnék már örülni neki. ![]()
Hú nagyon finomra sikerült a töltött káposztánk! Épp mondtam a férjemnek, mintha most lenne ünnep! ... Nekem holnap nem kell főzni. szerencsére, mert jó sokat főztem... Te mit találtál ki? 
Sziasztok!
Margitka! Kicsit elcsavarogtunk délután. Vendégségbe mentünk itt helyben voltunk. A szemben lévő szomszédasszonyom elköltözött már egy éve. Azóta csak most tudtunk elmenni hozzá,mert mindig közbe jött valami. Nagyon megörült végre hogy eljutottunk hozzá. Családi házban lakott, már régen meghalt a férje ezért lecserélte bérházra. Jól tette mert egészen jó és hangulatosan berendezte. Megigérte hogy eljön majd hozzánk, de még nehéz neki, mert azért sajnálja a házát.
A gyakorlóba azért tettem a képet, ha esetleg megint nem lehert majd látni, akkor ott legyen hiányos az írás. De örülök, hogy látni mert ezt a képet hoztam, amit nem láttatok, csakjóval nagyobb volt a kép és még szebben mutatott. Így örülök, hogy azért csak sikerült akkor megmutatni. Ugye milyen szép amit ma is hoztam, egyszerűen csodálatos.
A betervezett munkával délelőtt készen lettem, holnap kezdem a palacsinta sütését, mert hortobágyit kérnek és ezt péntekre készítem. Még reggel elszaladok darált húst venni mert az nincs itthon.
A káposztát én sem tudom egyforma ízre készíteni, ahányszor főzöm, mindig más, sőt ha sietek akkor még finomabb!
Lia! Köszi, nagyon tetszett a torta mindenkinek és finom volt már jelezték. Nagy meglepetés volt mert az ünnepelt semmiről sem tudott, váratlanul érte. Ő vasárnapra tervezte összehívni a családot egy ebédre, de ezt a gyerekek kedden megoldották neki étteremben ünnepeltek. Egészségügyben dolgoznak.
Eljön az is hamar és együtt lesztek Ti is. Mindenki el tud jönni így még jobb lesz majd! Reméljük akkor már az idő is jobb lesz.
Ancsa! Gondoltam én is Rád, valyon mit találtál ma a turiban?
Szia Ilona!
Jól tettétek, hogy meglátogattátok a volt szomszédasszonyt. Neki is biztosan jól esett, hogy nem feledkeztek meg Róla! ![]()
A gyakorlóban mindig lehet gyakorolni... az is jó itt, hogy szerkeszteni is tudjuk a hozzászólásokat.
Ügyes voltál, ha mindennel elkészültél, amit beterveztél... ... Na akkor holnap megint lesz teendőd bőven! .. Én is megállapítom, ha nagyon akarok valami jót és szépet, akkor nem biztos, hogy úgy sikerül, ahogy szeretném... de ma csak úgy hétköznapiasan főztem... és finom, szinte ünnepien finom lett az ebéd! ![]()
Valami filmet megint kinézett a férjem a neten... azt hiszem, hogy meg is nézzük. Most már én elköszönök... További kellemes estét, jó pihenést! 

Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap nem voltam benn,mert elhaladtunk arra és láttuk,hogy üres az előtér,ezek szerint nem voltak még áruért,be sem mentünk,majd szólnak ők mikor érdemes menni,szoktak irni!
Finom volt a leves,két tányérral is megettem,de azért jól aludtam,lassan hétvége,kezdem a fánksütéseket,itt az ideje,megkivántam!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás