Halihó!
Pfúúú végre...befejeztem!Alig hiszem el,hogy túl vagyok rajta.Akkora szatyor cuccot selejteztem ki,szerintem Atti sem birja megemelni...de már tényleg nagyon ócskák voltak,vagy kihiztam,vagy csak egyszerűen meguntam..elviszi anyuhoz,ami jó még azt ő kiszedi magának,a többit majd kukanapon kiteszi a tetejére,aztán valaki csak elviszi..ami nagyon rossz volt,azt kidobtam egyszerűen.A maradék holmik fellélegezhetnek a szekrényben,nincsenek végre zsúfolva...
Reggelire sültkolbász zsiros kenyeret ettem,de annyira finom volt,még van egy kicsi lehet kikenem,aztán mosogatni kell a serpenyőt,a maradék sült,kolbász,hurka kikerült egy kisebb tányérba,a nagy serpenyő megy a helyére,igy a hűtő is felszabadul,holnap kezdem a sütés-főzést de reggeliben még el kell mennünk vásárolni,amit ilyenkor nagyon nem szeretek,de van pár dolog ami kell frissen,pl virsli!
Ja és ma Atti felhivott, hogy kapott fácánt az egyik hentesbolt,vegyen?Hát vettünk,aztán megy a fagyóba,majd valamikor finom leves lesz belőle!Akkor most iszom egy kis kávét,mert elálmosodtam,olyan rossz ,sötét idő van és esik is....
Ja és már nálam a pezsgő benn van a hűtőben!Megisszuk éjjel ha csak addig is leszünk ébren,egyszer őrizgettem évekig egy üveg pezsgőt,mire felbontottuk olyan rossz volt,hogy nem birtuk meginni,savanyú,meg minden ize volt...úgyhogy nem hagyom elromlani!