Sziasztok! 
Nagyon szép napon vagyunk túl. Tegnap a reggeli után úgy döntöttünk, hogy kihasználjuk ezt a szép időt, és elmentünk egy kis kirándulásra. Mivel közel van a Velencei-tó, a Bence-hegyi Kilátót néztük meg. Sok autó megfordult ott most, ez nyáron már szép kirándulóhely lesz... Már nyáron is voltunk ott... Jól döntöttünk, mert szépen alakul... A kilátó már nincs felállványozva, nagyon szép fehéren virít a hegy tetején. A felvezető lépcsők készítése még folyamatban van, de már legalább nem a bozótosban, hanem azon tudtunk feljutni. Persze még körbe van kerítve, a kilátóba még nem tudtunk feljutni, de azért lefotóztam, mert a kerítésen befért a kezem. Nagyon szép látvány volt lenézni a tóra!
Aztán utána lementünk kocsival a tóhoz is, ahol sokan sétálgattak kis gyerekekkel, és kutyusokkal is. Megnyílt a műjégpálya is, sok gyerek korizott. Örültem, hogy elmentünk, a tó mellett gyönyörű napsütés és jó levegő volt! 
1 órakor értünk haza, akkor már jó éhesek voltunk. Gyorsan tálaltam, és megebédeltünk. Utána jólesett a pihenés.. csak elmosogattam... Aztán filmet néztük együtt a családdal... De amikor kezdett sötétedni, elmentünk gyertyákat gyújtani a temetőbe, majd elsétáltunk a városban az Emlékezés terére, ahol csodálatos a fákon a kivilágítás az idén is. Fél 7 körül értünk haza, akkor sütiztünk, majd újra filmet néztünk... megint jó volt a levegőzés után a pihenés... Nagyon kellemesen telt el a napunk... majd teszek fel képeket az "Itt jártunk .." topikba... este már nem volt kedvem írni a fórumba, mert megkezdtük a fürdést. Éjjel jól is aludtunk. 
Ilona!
Micsoda finom tortát készítettél! El is hiszem, hogy elfogyott, ah még vendégeitek is voltak. A sütemények is nagyon guszták, a menyeid is kitettek magukért! 
Sokáig ott voltak a vendégek? 
Ancsa!
Nagyon szép képet hoztál tegnap délután, köszi! 
Olvastam, hogy Te is sétáltál! Még nekünk sem volt ilyen kirándulós karácsonyunk.... Örülök, hogy apukád ilyen jól van, és anyukád állapota sem romlik... Aranyosak lehettek, amikor megkapták a sok ajándékot, és a finomságokat is, amiket vittél!
Hihi, most frissítettem, mielőtt írni kezdtem volna... látom, hogy megelőztél, pedig azt hittem ma első leszek.. Köszi a kávét. a férjem most jött le utánam, de első dolga a konyha, már főzi is a mi kávénkat.
Akkor mára is szép napotok ígérkezik... érezzétek nagyon jól magatokat Icánál is!