Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Itt jó hideg a reggel, Jelenleg -7 fok van, szerencsére nem fúj a szél...
Ancsa!
Én is imádom a kávés pillanatokat. Épp most vagyok túl rajta... de még érzem az ízét a számban. 
Örülök, hogy már jobban vagy!... De tényleg zárjad be az ablakot, ha valaki kinyitja, amikor dolgozol!
Anyu tényleg nagyon örült, hogy le tudtunk menni... sajnos már nagyon lassan mozog, a lábai eléggé fájnak.... meg már hol itt, hol ott fáj... amikor este hazaértünk, egyből hívtam, mert várta a telefont... akkor is elmondta többször, jó, hogy ott voltunk, és főleg, hogy mind a négyen! 
Lia!
Sajnálom a barátnőd férjét, remélem, hogy nem túl nagy a baja szívével. Jobbulást kívánok Neki! Szomorúan olvasom, hogy a férjednek ennyire fáj a térde, az orvos csak tud valami gyógymódot... Neki is gyógyulást! 
Sajnos elég keveset találkozunk anyukámmal, de Ő sem akar kimozdulni otthonról, jó volt a személyes találkozás, viszont telefonon még többet tudunk beszélgetni, mert, ha ott vagyunk, akkor valaki mindig jön, és akkor már több felé kell figyelnie neki is...
Ügyes voltál, ha már ennyi mindent megsütöttél! Ma én is akarok már sütögetni délelőtt... A városban is lesz még ügyintézni valóm... gyógyszereket is kell anyósomnak felíratni, és magamnak is... Főzni csak holnap kell, aztán holnap fodrászhoz is megyek hajat vágatni...