Én most megyek ázni a kádba,jót fog tenni öreg csontjaimnak a meleg habfürdő...
Ha belegondolok,hogy holnap újra mennem kell be a hidegbe,görnyedni a gépnél....brrrrr... kiráz a hideg...délután nagyon szép napsütéses idő volt,most már esteledik is és be is borult,készitek reggelre jó sok kaját Cicának,viszek főtt virslit is neki!
Most mióta itthon vagyok két napja,megint köhögök..ma jobban mint tegnap...nagy a gyanúm,hogy a sós vizes párologtató az oka...ki is öntöttem mind a kettőt,elvégre már több,mint egy éve van a szekrény tetején,szerintem nagyon száritja a levegőt,amúgy is száraz nálunk,reggelre,nyálunk sincs,nyelni sem birunk,annak ellenére,hogy vizes törölközőt teritettem az ágy támlára,az orrunk is ki van száradva,a tokunk is....Észrevettem hogy hétvégeken többet köhögök,ugyanakkor hét közben a munkában szinte egész nap nem...Szabályosan érzem hogy ki van száradva az egész légzőszervem,orrom,torkom,légcsövem...és ingerel a köhögés,már megittem két üveg szirupot,nem létezik,hogy nem szakitotta volna fel,ha lenne mint...Pár napja anyu is elkezdett köhögni,és folyik az orra is...Éjjel egyáltalán nem köhögök,de amint felkelek rákezdem...Valami nagyon nem jó...