Szerbusztok!
Zsuzsa! Ez aztán a színes beszámoló! Nagyon tetszett. Isten éltesse nálatok is a szülinapost, és Boldog házassági évfordulót nektek! Szép hosszú időt töltöttetek már együtt, és tiszta szívemből kívánok még ugyan ennyit.
Ancsa!
Örülök, hogy jól meg vannak a cimborák. Biztos nagyon örül a szíved. De az a nőci nem egy főnyeremény valóban. Sütit délután is lehet sütni, azzal nem maradtál le semmiről, ha a délelötött játékkal töltöttétek.
Margitka! Pár napja mi is becsuktuk az ablakot, mert Apa hidegnek nyilvánította az estét.Nekem ugyan úgy hiányzott a levegő , mint neked. De igazából igaza volt, tényleg hideg volt.
Én megjártam. Kétszeresen is. Megjártam Csabát, a szülői értekezleten túl vagyok. A házirend, meg a képzési formák, és az osztálypénz fontos megbeszélni valók voltak. De csak 12 szülőnek a 30 -ból. Délig tartott. Haza felé is megjártam , mert akkor meg igazoltattak a rendőrök, és kiderült, hogy 10 napja lejárt az orvosi alkalmasságim. Na ezért írtam , hogy megjártam. Egy 5 ezresembe kerül ez a randi a rendőrökkel. És még örülök, azt mondta a vejkó, olcsón megúsztam. Hát én nem nagyon tudok örülni, hogy milyen jól jártam. Feltettem egy adag füstölt sonkát főni, ha kezd puhulni, hozzá teszem a babot. Még van egy adag ami kifejtős volt, nem száraz, lesz egy adag fejtett bableves , és palacsinta utána.