Válasz: Társalgás
Remélem ha ott 8 cicával el van,akkor Pocival is ellesz,reggel fél 8 ra megyek érte,kb 2 ig kell vigyázzak rá,aztán sütkérezek,vagy lehet addig is ha jól viselkedik!Na majd szurkoljatok és sok képet is fogok csinálni!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Remélem ha ott 8 cicával el van,akkor Pocival is ellesz,reggel fél 8 ra megyek érte,kb 2 ig kell vigyázzak rá,aztán sütkérezek,vagy lehet addig is ha jól viselkedik!Na majd szurkoljatok és sok képet is fogok csinálni!
Ancsa!
Lehet, hogy ott egy kicsit meghúzza magát, hiszen a cicák vannak többségben... 
Azért én drukkolok, hogy minden rendben legyen majd! 
Aztán várom az izgalmas fotókat! 
Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat, holnap Átadom Ildikónak.
Ancsa! Ma reggel én is vettem fel 2 nadrágot, és rajtam is ragadt egész nap. Nem is kívánkozott le, pedig nagy hideg nincs még. Azt nem írtad, hogy mit mond a hölgy, hogy viseli prücsi magát? Nem zavarja, hogy kenelben van?Nagyon finom vacsit főzöl. Én is szeretem a tejszínes csirkét. Van amikor fűszerezem. Hol mustárral, hol mézzel és mustárral, hol majorannával, hol meg delikáttal. Illetve azt már elhagytam , az utóbbi években nem használom.
Margitka!
Nálunk eléggé beszűkült a repertoár, a csoki torta a menő, mert Apa azt szereti. De most lehet elhagyom ezt a hagyományt, mert már unom. Ildi nagyon szereti a minyont, lehet azt kellene készíteni, tortát fondantal bevonni. Én nem szeretem szegényt, de most a lány a szülinapos.Neki kell a kedvében járni.
Szia Klári!
Reggel én is alaposan beöltöztem, még mellényt is vettem magamra, amikor elmentünk itthonról... Jó vastag, de bizony jól is esett, hogy így felöltöztem.... De délután már szép napsütés volt, a hársfa alatt diót is törtem, mert van még egy kis tavalyi maradék, aztán lassan már úgyis kezdhetjük szedni az ideit is... Ott trikóra levetkőztem, míg odasütött a nap, de amint jöttek a felhők, máris fel kellett vennem a pólómat...
Én is szeretem variálni a csirke ízesítését.... kicsit mindig másképpen, úgy a jó, nem lesz unalmas. 
A csokitorta itt is nyerő lenne mindig, nálunk legjobban a fiúk szeretik... én is enném, de ugye már óvatosabban kell fogyasztani az édességet... szerencsére olyan nagyon nem is kívánom... én mindig is sós, savanyú és a keserű ízeket helyeztem előtérbe. ![]()
De valóban az ünnepeltnek kell ilyenkor kedvezni!... Nálunk mandulatorta kell, hogy legyen a fiam születésnapján.. Ő szedegeti is szorgalmasan mindig össze a mandulát a fa alatt... már az idén is gyűlik... talán lesz belőle valami majd...
Az is finom lehet Margitka! Ha meg még ráadásul ilyen szorgosan össze is gyüjti az alapanyagot hozzá, pláne megérdemli. Az a baj , hogy ha előttem ott a süti, én bizony egyszerre csak egy szeletet eszek ugyan, de azt sűrűn.Így inkább nem is sütök. Van is érte morgás, de hát ez van, ezt kell szeretni.Én két keserű ízt szeretek, illetve csak másfelet. Egyik a sör, a másik a kávé, de a kávét elég sok cukorral iszom, így annak ugyan az alap íze keserű, mégis édes is. Holnap délután megmérem már a babot , mégis mennyi lett. Szép mennyiség, bár a súlyát megsaccolni se tudom. Lett egy 30-as rekesz majdnem tele, meg kettő 12 literes vödör. Ennyi már csak elég lesz a télen, meg elvetni jövőre is.
Klári!
Mi közben megvacsoráztunk, és most épp almaszeleteket nasizok itt a gép mellett... ezt szoktam este utoljára enni... ma már aztán semmit sem eszünk... 
A sütivel valamikor én is így voltam... azért most már próbálok erőt venni magamon, és kevesebb szeletet falok be... másik megoldás nálam is, hogy sokkal kevesebbe édességet sütök... Bár elég sűrűn szekál a férjem emiatt... ma is...
Én a teát teljesen cukor nélkül iszom már egy jó ideje, és a kávéba is csak egy icipici nyírfacukort teszek... a sört meg nem szeretem... egy időben a citromízű sört megittam, de már az is édesnek tűnik... nem szeretem... 1 éve legalább nem is ittam... az almából is inkább a savanykás ízű jonatánt kedvelem, és imádom a citromot! 
Kétszer is elolvastam, mennyi babot szedtél... Ez még olvasni is rengeteg! 
Kíváncsi leszek, ha megméred, hogy hány kg...
Fárad a szemem itt a gép mellett... Mára elköszönök.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok!
Nagyon izgulok,már rég talpon vagyok!Remélem Poci kibirja egy fél napot Prücsivel,egyébként Klárika,a hölgy azt mondja semmi baj nincs vele,jó nagy helye van ott,akkora mint a szobánk van vagy 20-25 négyzetméter,tud futkosni benne,és képzeljétek egészen este hatig,mig Babi megy érte és kiviszi,addig nem piszkol be még erre az udvarra sem!Na meglátom,hogy viselkednek itt nálam...majd kap reggelit bőségesen,aztán leviszem sétálni egyet,remélem elvégzi a dolgát utána pedig majd alszik egy nagyot,hiszen a gyárudvaron is evés után elbújt és aludt sokat.
Fotókat kell róla készitenem,mert a gazdi keresés folyik továbbra is,ki lesz nyomtatva és plakátolni akarja Babi a gyerekeivel,mert a facen nem jelentkezett senki,hiába hirdettük.
Hosszú távra nem tudunk a hölgynél berendezkedni,nem is akarunk,különböző okok miatt,legfőbbképpen, mert múltkor mikor ott voltam kapásból elsorolt vagy 25 dolgot amire szüksége lenne...Megigértük hogy segitünk amiben tudunk,de minden nap hallgatni hogy ez is kéne,az sincs,meg igy lenne jó,szóval...értitek!
Na,majd meglátjuk.
Látjátok én meg úgy vagyok a sütikkel,hogy mikor kész az első szeletet,tesztelem és kész,mindig én eszem elsőnek a sütikből,de aztán annyi,valahogy nem kell több...mindig újabbat és újabbat szeretnék kóstolni.
A tejszines csirkének nagy sikere volt,jól laktunk belőle az este,másfél csirkemellet készitettem e l,a maradék a Pocié,apránként megkapja,majd estére is vágok neki belőle,ha jól viselkedik és eltűri Prücsit....meg amúgy is! ![]()
Remélem a sütikre is lesz időm,az almást nagyon beterveztem,és a roládot is kipróbálnám,hogy lehet babapiskótát feltekerni...Lassan hét óra lesz nálunk,mindjárt indulnom kell,fél 8-ra igértem, hogy ott leszek,mert a hölgynek dolga van és elmegy otthonról.Elég rossz igy,hogy függni kell tőle,de ez van,egyelőre.Mondtam is Babinak,hamar kell gazdát szerezni,mert minél idősebb egy kutya annál nehezebb találni valakit,aki befogadja.És ugye jön a tél,hamar sötétedik,már mikor hazajövünk a munkából szinte sötét lesz,mikor fog még Babi elmenni Prücsihez?Még ha közel is laknak egymáshoz?
Na,majd jelentkezem ha tudok,addig is legyen szép hétvégétek!
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Éjszakra tegnap már bezártuk az ablakot a hálószobában is, mert elég hűvösnek tűnt a szoba, amikor a fürdés után bementünk... Bizony furcsa volt most így aludni.. igaz, hogy hideg nem volt, de nekem hiányzott a friss levegő mégis... Reggel első dogom volt ablakot nyitni, hogy egész nap, ha jól kiszellőzik a szoba, talán jobb lesz... nehéz lesz újra visszaszokni a zárt ablakokhoz... 
Ancsa!
Köszi a kávét! Bár a képet nem láttam, amikor jöttem. Aztán észrevettem, hogy a tvn-től hoztad a képet... Na ez az oldal sem engedi más fórumokon megjelentetni a képét... Te azért nem vetted észre, mert a saját gépedről töltődik be a kép.... Most én lementettem, és felraktam a képfeltöltőre, kicseréltem a címet, így már mindenki láthatja itt is! ![]()
Izgalmas délelőtt áll előtted!... Én nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi gondotok Poci és Prücsi újratalálkozásával... Talán még majd örülnek is egymásnak.... De mindenesetre főleg rájuk figyeljél.. a sütés délután is jó lesz....Atti is biztos megérti majd...
Nem valami biztató Prücsi helyzete, ha ennyire követelőző a hölgy... úgy viselkedik, mintha olyan hatalmas nagy szívességet csinálna... Ha Ti megcsináltátok a helyét és kajával is ellátjátok, akkor azért nem tudom miért csinálja ezt... Szerintem is kell keresni az igazi gazdit ennek a kutyusnak! 
Te már lassan oda is érsz hozzájuk, kíváncsian várom a fejleményeket! Aztán fotózzál amennyit csak tudsz!
Mi csak most ittuk meg a kávénkat... Én egy kis fejfájással ébredtem, de már jobb.... Elég hideg a reggel, most is csak 6 fok van... Reggeli után porszívózok... aztán meglátom, hogy mi a következő, amit fontos elvégezni...
Majd jövök ide pihenni...
Mindenkinek 
Sziasztok!
Megjöttünk!Prücsi nagyon boldog volt hogy meglátott reggel,majd kitörte a kiskaput,úgy bújt kifele!Útközben elvégezte a kis dolgát is,úgyhogy itthon nagy meglepetésemre,megismerték egymást Pocival!!Megszaglászták és összedugták az orrukat!Prücsi folyton játszana,meg nyalogatja,de Poci méltóságteljesen,elsétál mellette...
Na kibirjuk délig,addig semmit nem tudok csinálni,mert ha felállok,rögtön jön utánam,nem veszit szem elől.De amúgy meg itt fekszik a lábam mellett.rágcsál egy botot,meg egy plüssjátékot.Na a nő meg behivta Attit rögtön,elvitte hátra a kertjébe,hogy ott mérje le mert neki kellene gerenda meg deszka vagy raklap hogy ott megcsinálni a keritést.Na,Atti bement,gondoltam majd kapok mikor négyszemközt leszünk,de nem szólt semmit,majd összeszed valamit azt mondta.
Ancsa!
Hú de jó, hogy ilyen öröm van otthon... Sejtettem én, hogy ma nem sokat fogsz dolgozni, míg együtt lesztek... Na és fotó még nem is készült? 
Atti milyen rendes, tudja, hogy mennyire izgat Prücsi sorsa! .... 
Sziasztok!
Köszönöm a receptet Margitka!
az a mákos is nagyon nyálcsorgató!
Mindenféle jót kívánok
az ünneplőknek! a hét második fele nekünk is ezért zsúfolt egy kissé. A párom szülinapja és a 44. házassági évfordulónk volt. Majd ma lesz az ünnepi estebéd a pereputtyal, mert nem vagyok kishitű, de benne van a pakliban hogy még egy szám duplázására már csökkent az esély. De persze nem lehetetlen, és ha rajtam múlik lesssssz!
Hát a felemelt közös költség ügye az egyik lakásnál sínen van a másiknál folyamatban. Klárika! nem olyan egyszerű az adósságot a lakásra terhelni, mivel albérlők lakják. A fogyasztó mérő az Ő nevükön van, a lakás pedig a beteg kislányé, akinek egy megbízott gyámja van akinek nincs semmiféle érdeke / haszna hogy mi is van a lakással. Marad a
mérgelődés meg a
harc hogy elrendeződjenek a dolgok.
Lia! Nektek nagyon jó élménydús pihentető üdülést kívánok! 
Ancsa! akkor ma Nálad is tetőfokon a endorfin színt! Legalább Prücsi is feltöltődhet egy kis időre.
Be is fejezem mert már itt az
ünneplő köszöntő siserehad! Azért tegnap csináltam egy fazék töltött paprikát hogy aki éhes délbe tudjon enni egy keveset, mert 4-re van a vacsi, és hát addig is enni kell.
Mindenkínek nagyon jó hérvégét! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás