Válasz: Társalgás

Szervusztok,itt is vagyok,hazaértem végre,ma is beugrottam a szüleimhez,sőt holnap is megyek!Nem aludtam el,csak kicsit sok dolgom volt reggel,ma Atti vitt,ilyenkor később indulunk és eliszogatjuk a kávét,miközben megbeszéljük a napot!Igy nem léptem be a netre!
Lia!
Az sem megoldás,házhoz csak a mentő jön ki ha sürgős eset forog fenn,a háziorvosunk inkább gyerekorvos,semmit nem ért az idegekhez,esetleg beutalót ír,amire időpontot kell kérni,a neurológiára,ha kiirják egy Ct-re ,arra van hogy egy hónapot is kell várni,ha nem megy maszekhez,de ott meg irtó drága egy vizsgálat,anyunak esze ágában sincs ilyen procedúrákat végigjárni.Szerintem a háziorvosa sosem láttam,ahogy engem is csak elvétve,mióta elintézett az epeféreg gyógyszerrel,nem mentem hozzá többet!
Szerintem biztosan nem Alzeimer,más jellemzői vannak...Bár csak igy maradna és nem rosszabbodna...de fog,végül is 72 éves már!
Apu kapott finom hordós savanyú káposztát a piacon,most fő a torosom már lassan készen is lesz,alig várom!Persze ő is kap belőle egy adagot!Holnapra finom szalonnát fedezett fel valakinél,vett egy kis kóstolót,mutatta,hát persze hogy vegyen abból is...Nem is tudom mit csinálnék nélküle,olyan ügyesen vásárol a piacon!
Egész nap csúnya felhős ég volt,jó sötét,mindenki ásitozott a munkában,már olyan jó,hogy holnap péntek...